Online coaching traject 1: Gewoontes veranderen

Promotie: Vanwege het coronavirus kan je nu online coaching boeken aan 30 euro per maand ipv 120 voor drie maanden. Maandelijks opzegbaar!

Januari is over de helft. Ben jij al begonnen met je goede voornemens? Of was je goed bezig, maar helaas pindakaas, je verloor je motivatie en zit nu al enkele dagen aan te modderen. Of je voelt je compleet overweldigd? I got you!

Ik heb me ook jaar na jaar na jaar teleurgesteld gevoeld in mezelf, tot ik uiteindelijk uit de vicieuze cirkel doorbrak en mijn dromen eindelijk begon waar te maken. Begin 2020 liep (fysiek gezien dan) een beetje anders toen ik mijn voet brak op 4 januari… Maandag mag ik eindelijk voor het eerst terug echt trainen (maar morgen ga ik al een beetje upper body leggen, niemand zeggen). Op professioneel vlak heb ik al wel een droom, voornemen of hoe je het ook wil noemen waargemaakt. In februari daarover meer (spanneeeend!!).

chill

Maar dus, omdat ik 2020 slecht gestart ben en het nog even zal duren eer ik mij terug helemaal oké voel, ben ik een beetje ontmoedigd. Ik voel me dik, slap en lui. Ik wéét dat ik mezelf eruit kan slepen, omdat ik de strategieën ken die me gaan helpen. En, nu komt het goede nieuws voor jou: Jij kan samen met mij terug op de been geraken en je doelen voor 2020 tóch halen. Ik weet dat het misschien onnozel klinkt, maar als je in een dipje zit, geloof je soms echt dat het al te laat is als februari nadert. “Ah fuck it”, is iets wat je nooit meer zal zeggen.

Online coaching traject 1: Gewoontes veranderen

Heb je zin om van 2020 écht jouw jaar te maken? Start dan samen met mij op 27 januari jouw #transformationjourney. Waarom niet ineens vanaf februari? Ik wil altijd een stapje voor zijn 😉 Dit traject draait helemaal rond het veranderen en implementeren van nieuwe, gezonde gewoontes!

planner

Wat krijg je?

Begeleiding gedurende (minstens) een periode van 12 weken
Een stappenplan waarin je week voor week aan goede gewoontes werkt
Een workoutplan
Voedingsadvies, tips en recepten
Wekelijkse evaluatie (check-in)
Contact via whatsapp (indien nodig)

In tegenstelling tot een gewoon workoutplan, krijg je nog extra begeleiding. Bovendien ligt de nadruk niet enkel op sport, maar vooral over je leven plannen zodat sporten erin past, je gewoontes veranderen en je eindelijk fit en gemotiveerd te voelen. Zodat de resultaten die je haalt ook blijvend zullen zijn. Je krijgt echter niet zoveel begeleiding als met Personal Coaching, waarbij mijn cliënten nog veel dichter bij mij staan.

coaching

Kostprijs?

Voor de hele periode van 12 weken betaal je nu (omdat het de eerste keer is dat ik online coaching doe) slechts 120 euro (dat komt neer op 10 euro per week). Dit bedrag moet in één keer overgeschreven worden op BE45 9731 4275 0789 met mededeling: “Online coaching 1 + naam” vóór 25 januari.

Wil je nadien nog verder doen, mag je maandelijks betalen (voor de 30ste van de maand). Afhankelijk van het succes bepaal ik de maandelijkse prijs in de loop van het eerste traject. Ik zal dat op tijd laten weten zodat jij kan beslissen of het je financieel zal lukken om mee te blijven doen. Er zijn altijd andere oplossingen en ik help je graag verder op weg, ook al besluit je te stoppen met online coaching.

Het goede nieuws is dat jij misschien wel een maand extra online coaching kan winnen: Uit alle kandidaten die meedoen kies ik één iemand die de meeste vooruitgang geboekt heeft en die persoon krijgt een maand extra coaching! Doe dus je uiterste best en we gaan samen voor een top 2020!

image

Wat nu?

Je wil het doen, maar wat nu? Schrijf het bedrag over en stuur me een mailtje
Ik stuur je vervolgens een vragenlijst die je moet beantwoorden. Je voegt ook enkele foto’s toe (Die worden nooit gebruikt zonder toestemming en je hoofd moet er zelfs niet opstaan. Je kiest zelf welke kledij je aandoet op de foto, maar je lichaam moet wel te zien zijn, liefst dus nauwsluitende sportkledij.) omdat dat de beste manier is om je progressie te meten. Op 27 januari krijg je een mailtje met je eerste stappen!

online coaching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *