OVER MIJ

Hej, ik ben Leen Peeters

Personal Coach en Fitnessblogger

Geboren en getogen in Antwerpen, maar uitgeweken naar the suburbs van Gent waar ik mijn eigen fitnessstudio heb. Ik was niet altijd zo, maar nu ben ik een actieve spring-in’t-veld die houdt van fitness (uiteraard), yoga, pilates, hiken en fietsen. Ik haat lopen by the way. Ik ben heel creatief, maar ik heb geen verbeeldingsvermogen: Ik schrijf graag zelf (check de bijna 200 blogberichten op deze site), maar een fictieboek lezen lukt niet. Ik eet elke dag een slaatje en gevulde paprika is mijn favoriete gerecht. En de Afrikaanse pindasoep die mijn vriend maakt ook 😀

Als Personal Coach en ervaringsdeskundige werk ik met mijn cliënten aan een gezonde relatie met eten en sport, zodat ze het kunnen inpassen in hun drukke leven. Ik weet namelijk zelf hoe het is als fitness geen vanzelfsprekendheid is, hoe het voelt om vast te zitten en jezelf te voelen alsof je doelen té ver van je vandaan liggen. Ik weet hoe het is om weinig zelfvertrouwen te hebben en altijd te voelen alsof je faalt. Maar van zodra ik mijn mindset veranderde, voelde ik mij empowered. En dat is nu wat ik voor andere mensen ook wil doen. Als ik mijn leven kan omgooien, kan jij het ook! 

Are you ready for change?

Neem nu de eerste stappen naar een gezondere jij met mijn gratis e-book!

Dankuwel, het is gelukt! Bevestig de e-mail (check ook je spam) Good vibes only! Je kan eender welk moment uitschrijven.

Mijn verhaal

Al van kinds af aan had ik overgewicht. Een moeilijke jeugd en foute copingmechanismen zorgden ervoor dat ik in 2016 bijna 140kg woog. Desondanks was ik altijd erg gelukkig, met veel vrienden en een goeie job, maar ik wist dat er iets moest veranderen. Ik had net gehoord dat ik de meter zou worden van het tweede kindje van mijn broer en ik wist dat ik voor haar en mijn andere nichtje de beste versie van mezelf moest worden. Ik wilde kunnen spelen met hen op de grond. Ik wilde achter hen aan kunnen lopen en mee op de trampoline. Meer nog: Ik wilde een goed voorbeeld zijn. Zodat mijn metekindje trots zou kunnen zijn op haar tante. En ik denk dat ze dat nu is. Ze noemt me altijd “mijnemeter tante Leen” en is fier als een gieter als we elkaar zien. 

Ik besloot dus in 2016 een Gastric Bypass te laten doen. Het doel leek voor mij onhaalbaar om alleen te doen. Ik zag geen andere oplossing. Nu ik weet wat ik weet, zou ik het misschien anders doen, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Het was de beste beslissing van mijn leven! Ik wist dat ik moest beginnen sporten om mijn leven verder om te gooien en door het aanmaken van veel spiermassa en een heel nieuwe levensstijl, ben ik waar ik nu ben. Ook al is het soms nog altijd een struggle, een operatie doet namelijk niet het mentale werk. Gaandeweg mijn eigen #fitnessjourney begonnen mensen mij vragen te stellen en ik wilde mijn kennis legitiem kunnen overdragen, dus behaalde ik het diploma van Personal Coach. Intussen heb ik nu van mijn passie mijn beroep kunnen maken en ben ik enorm blij dat ik mensen kan inspireren. Het is namelijk niet nodig om maat 36 te hebben om sportief, fit en gezond te zijn. Het is belangrijk te weten dat tussen jou en je doel, nog heel wat stappen tussenin staan. De eerste stappen zijn altijd de moeilijkste, maar laat me je helpen verliefd te worden op het proces en fitness wordt empowering!