Testimonials

Goldie

Goldie (27) kwam naar mij met een gebrek aan zelfvertrouwen. Na haar zwangerschap was ze heel wat kilo’s bijgekomen. Nadien kreeg ze wat tegenslagen en voelde ze zich steeds slechter en slechter in haar vel. “Ik verafschuwde het om nieuwe kledij te moeten kopen en ik merkte dat ik elke spiegel vermeed.”

Goldie kwam bij mij en was direct overtuigd van mijn manier van werken. “En het heeft me ongelofelijk geholpen! Leen pushte me om door te bijten, was een luisterend oor en gaf me de innerlijke rust die ik al zo lang nodig had. Elke sessie was anders, maar het doel bleef hetzelfde. Ik merkte bij mezelf dat ik stiekem uitkeek naar mijn uurtje coaching en genoot er ook van! Na elke sessie voelde ik mezelf een pak beter en voelde meer energie dan ik ooit gevoeld heb.”

Maar niet alleen tijdens dat uurtje hielp ik Goldie. “Als mama van een 2,5 jarige peuter en partner van een revaliderende man, is het niet altijd gemakkelijk om te werken aan jezelf, laat staan de ruimte te vinden voor jezelf. Leen heeft me hierin begeleid.”

Goldie

Goldie kan na 10 sessies terug in maatje 38 ipv 42. Ze nam iedere sportuitdaging aan en crushte het! Ze is bewuster bezig met voeding en is gestopt met stress-eten. In de plaats kan ze haar emoties met sporten beheersen. En het allerbelangrijkste: “Ik ben mezelf opnieuw terug graag gaan zien!”

Lesley

Lesley (28) zocht contact omdat ze geveld was door klierkoorts. “Ik moest mezelf al maanden voortslepen, had continu keelpijn, sliep niet goed, gloeide constant. Mijn hoofd wou van alles doen, maar mijn lichaam wou niet mee. Het enige wat de dokter kon zeggen was dat ik moest rusten.” Maar Lesley kon daar geen vrede mee nemen en deed een oproep via instagram naar tips om terug energie te krijgen. “Leen ging erop in. Ze gaf me niet alleen tips, maar ze zei ook dat ze me wou begeleiden als beginnend personal trainer. Dat was een écht geschenk uit de hemel. And we women need to support each other, am I right?

lesley

Dus dat was het begin van enkele lastige, maar steeds deugddoende, sportsessies op maat. En stilaan kreeg Lesley haar energie terug.

“Ingaan op het voorstel van Leen is met andere woorden één van de beste keuzes geweest die ik dit jaar heb gemaakt. Want door haar heb ik vooral de reflex (!) teruggekregen om te sporten. Ik heb ingezien dat sport een belangrijke schakel is om je immuunsysteem én hersenen een boost te geven. En dat (samen) sporten zowel in je eigen omgeving, als op verplaatsing, een echte stimulans kan zijn, ‘to kickstart your day, every damn (or other) day’! 😉

Sabine

Bij Sabine (55) ging er een belletje rinkelen toen ze in de beginstadia van diabetes kwam en afhankelijk werd van medicatie. Ze schakelde mij in en viel ondertussen al bijna 10kg af op drie maanden. “Mensen die me een tijdje niet meer gezien hebben, herkennen me niet meer.” Sabine kreeg onlangs ook goed nieuws bij de dokter: “Mijn suiker is met een procent gedaald, waardoor ik nu een pilletje minder mag nemen per dag. Hopelijk geraak ik er ooit terug helemaal vanaf.” Ze sport niet enkel twee keer per week met mij, maar gaat ook regelmatig wandelen en let op haar eten.

sabine coaching

Ze er volledig voor en voelt zich fitter en beter. “Je begint zelfs al armspieren te zien.” En een paar weken geleden kocht ze voor het eerst in meer dan 10 jaar een short. “Want ik wil ook tijdens die warme dagen kunnen sporten.” Zo zie je maar dat je nooit te oud bent om je levensstijl om te gooien.

sabine personal coaching

Marie

Marie (22) voelt zich veel beter sinds ze gecoacht wordt: “Ik voel me beter in mijn vel en ik weet nu dat ik het kan: op mijn voeding letten en sporten.” Ze was ooit professioneel sporter, maar door ziekte was ze gedwongen te stoppen: “Dankzij Leen krijg ik beetje bij beetje mijn zelfvertrouwen terug en ik krijg dikwijls bevestiging dat ik bepaalde dingen tóch nog kan.” Ze viel ondertussen ook enkele kilo’s af.

marie coaching

Sare

Sare (23) volgt mijn tips nu twee maanden en viel drie kilogram af. “Qua voeding mag ik alles eten, ik volg gewoon enkele richtlijnen op en let op met zoetigheden. Ik heb niet het gevoel dat ik op een dieet sta,  ik voel me minder loom en heb zelden nog een opgeblazen gevoel.”
sareDaarnaast kreeg ze er ook spiermassa bij en vooral haar benen zijn sterker en strakker. “Iedereen zegt mij dat mijn benen smaller geworden zijn. Mijn broeken passen beter en mijn bovenbenen komen minder tegen elkaar.”

Ik train met Sare als oefening in het kader van mijn studie als Personal Coach. “Leen is een goede en lieve coach, maar ze kan ook pittig uit de hoek komen als dat nodig is. Ze legt uit waarom we elke oefening doen en welke spieren we iedere keer trainen. Ik heb meer energie door het sporten en voel me beter in mijn vel.”

sarefitness