Testimonials

Sabine

Bij Sabine (55) ging er een belletje rinkelen toen ze in de beginstadia van diabetes kwam en afhankelijk werd van medicatie. Ze schakelde mij in en viel ondertussen al bijna 10kg af op drie maanden. “Mensen die me een tijdje niet meer gezien hebben, herkennen me niet meer.” Sabine kreeg onlangs ook goed nieuws bij de dokter: “Mijn suiker is met een procent gedaald, waardoor ik nu een pilletje minder mag nemen per dag. Hopelijk geraak ik er ooit terug helemaal vanaf.” Ze sport niet enkel twee keer per week met mij, maar gaat ook regelmatig wandelen en let op haar eten.

sabine coaching

Ze er volledig voor en voelt zich fitter en beter. “Je begint zelfs al armspieren te zien.” En een paar weken geleden kocht ze voor het eerst in meer dan 10 jaar een short. “Want ik wil ook tijdens die warme dagen kunnen sporten.” Zo zie je maar dat je nooit te oud bent om je levensstijl om te gooien.

sabine personal coaching

Marie

Marie (22) voelt zich veel beter sinds ze gecoacht wordt: “Ik voel me beter in mijn vel en ik weet nu dat ik het kan: op mijn voeding letten en sporten.” Ze was ooit professioneel sporter, maar door ziekte was ze gedwongen te stoppen: “Dankzij Leen krijg ik beetje bij beetje mijn zelfvertrouwen terug en ik krijg dikwijls bevestiging dat ik bepaalde dingen tóch nog kan.” Ze viel ondertussen ook enkele kilo’s af.

marie coaching

Sare

Sare (23) volgt mijn tips nu twee maanden en viel drie kilogram af. “Qua voeding mag ik alles eten, ik volg gewoon enkele richtlijnen op en let op met zoetigheden. Ik heb niet het gevoel dat ik op een dieet sta,  ik voel me minder loom en heb zelden nog een opgeblazen gevoel.”
sareDaarnaast kreeg ze er ook spiermassa bij en vooral haar benen zijn sterker en strakker. “Iedereen zegt mij dat mijn benen smaller geworden zijn. Mijn broeken passen beter en mijn bovenbenen komen minder tegen elkaar.”

Ik train met Sare als oefening in het kader van mijn studie als Personal Coach. “Leen is een goede en lieve coach, maar ze kan ook pittig uit de hoek komen als dat nodig is. Ze legt uit waarom we elke oefening doen en welke spieren we iedere keer trainen. Ik heb meer energie door het sporten en voel me beter in mijn vel.”

sarefitness