Focus Sports Apparel

Supergoed nieuws: Ik werk samen met een leuk, nieuw merk voor sportkledij. Focus Sports Apparel maakt sportkledij van goeie kwaliteit voor mannen en vrouwen voor een klein prijsje. Neem een kijkje op hun website en gebruik mijn code ‘leen10’ voor een korting en om mij te steunen 😉 Hieronder mijn favoriete items uit de collectie!

Foto’s: Studio Rammeloo

focus pants and sweatshirt

Het eerste, en voor mij belangrijkste, item dat ik toegestuurd heb gekregen, was een legging. Ik ben zelf niet zo veeleisend qua leggings, maar ik wil ook niets verkopen wat  doorzichtig is. De leggings zijn super: Squatproof, perfect qua fit en met mooie contouren om je te shapen. De band bovenaan leek mij niet erg stevig, maar is het wel: De legging blijft mooi op. Het enige nadeel: Ze komt niet heel hoog en ik heb graag een very very high waist. Ik draag medium in de broeken en dat past mij perfect. Er is ook een matching sportbh in kaki, maar de volledige set is ook te verkrijgen in bordeaux of blauw.

focus sweatshirt

De trui is supermooi en je kan hem zo hoog croppen als je wil met het touw dat erin zit. Het heeft een delicaat en subtiel opschrift vanachter onderaan en vooraan op de borst. De trui is niet te warm en perfecte athleisure. Ook de t-shirt is superleuk om in en buiten de gym te dragen. Ik draag XS in de trui en S in de t-shirt (voor de oversized look).

focus t-shirt

Het vierde en laatste item is een longsleeve t-shirt met hetzelfde delicate logootje vooraan. Ik draag er een XS/S in en het geeft je de meest ienimienie taille (waar we allemaal wel van houden amirite?!). Het heeft duimgaten en ik ga er graag in joggen op deze koude lentedagen 😉

kickbacks

Ik ben superblij dat ik mag samenwerken met Focus Sports Apparel. Het was mijn doel voor 2019 om samen te werken met een cool kledingmerk, dus dat kan ik al van mijn lijstje schrappen ^^ Vergeet mijn code niet als je besluit om iets te kopen en hou mijn Instagram in de gaten voor een leuke wedstrijd volgende week! Happy shopping!

Foto’s: Studio Rammeloo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *