Girls support ‘the girls’

Ik krijg heel dikwijls de vraag waarom je nooit iets ziet onder mijn leggings (en ja ik draag wel degelijk altijd ondergoed – puh, dirty minds) en welke sportbh’s de beste zijn voor genoeg ondersteuning tijdens het sporten. And because girls support girls… 😉 here it is!

Omdat ik zelf niet veel te ondersteunen heb (hands up for all the boobs lost during weightloss), heb ik de luxe dat ik gewoon bijpassende sets kan dragen en van eender welk merk in een small zal passen en, ook al is het een filmsy stukje stof, het zal altijd genoeg steun geven (ik heb geen heuveltjes, maar eerder deuken laat ons zeggen – fml). Mijn grotere en/of iets minder stevige dames kunnen jammer genoeg niet altijd rekenen op genoeg steun van random online fitnessbedrijven 😉 Ik zou hen dus aanraden te investeren in een degelijke sportbh. Zoals die van Hünkemoller bijvoorbeeld.

Het is mijn favoriete merk als het te maken heeft met ondergoed en/of swimwear. Ik draag van leggings het vaakst trendy merken zoals Gymshark, Tala of Alphalete, maar Hünkemoller heeft ook toffe sets en bij hen ben je tenminste zeker dat de (bijpassende) sportbh voldoende steun zal geven.

Nog altijd mijn favoriete set ever! De legging is, ook al is hij lichtblauw, niet doorzichtig en de sportbh heeft een supermooie rug! Beiden Hunkemoller – Foto: Sare Béa Vander Meirsch

Hünkemoller heeft drie ‘levels’ van sportbh’s, zodat het naar mijn mening één van de meest inclusieve merken is op dat vlak.
Level 1: Light support of voor “kleinere” meisjes (in xs-l)
Level 2: Medium support (cupmaten xs-xl)
Level 3: High support of voor “grotere” meiden (cupmaten – ook in grote maten)

Ik draag dus meestal leggings met een bijpassende sportbh, maar als ik een t-shirt of sporttop aanheb, wil ik eigenlijk iets dat je niet kan zien onder de top. Je bent niet altijd ‘in the mood’ om enkel een sportbh en legging aan te doen en dan komen de naadloze bralettes van Hünkemoller zeker van pas. Ze zijn superzacht, hebben verwijderbare padding en bieden genoeg steun, zeker voor kleinere cupmaten of als je al een strakke sporttop draagt. Ik draag de naadloze bralettes soms ook gewoon onder een trui op het werk, want op sommige dagen is een echte bh echt te veel gevraagd, am I right?! 😉

Ik draag trouwens ook enkel hun naadloos ondergoed tijdens het sporten. De enige slips die lang meegaan en absoluut onzichtbaar zijn onder een legging. Mijn favoriet is de high waisted brazilian (die trouwens altijd in promotie is btw).

Het supertoffe aan Hünkemoller is dat ze heel dikwijls sales doen. Vanaf oktober start er weer een HKMX-campagne (hun sportlijn) en vanaf eind september kan je je derde bh (dus ook sportbh’s) gratis krijgen. Online en in de shops. Happy shopping for your ‘girls’! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *