Eén jaar leenpeeters.com

Mijn blog mag haar eerste kaarsje uitblazen. Een jaar geleden startte ik leenpeeters.com, gewoon om mijn verhaal kwijt te kunnen. Gewoon om mijn goeie raad te delen en mensen te proberen inspireren. Gewoon als ervaringsdeskundige. Nooit had ik gedacht dat het zo’n succes zou zijn. En ik ben super dankbaar.

verjaardag

Zonder verwachtingen begon ik eraan: Wekenlang dacht ik na over mijn concept, de naam, het logo,… Schrik om te beginnen, maar mijzelf dan toch eindelijk overtuigd. In Fuerteventura schreef ik mijn eerste blogposts. In het begin las enkel mijn mama mijn berichten, maar eigenlijk kon me dat niet veel schelen. 2017 was een rotjaar geweest en ik moest iets doen voor mezelf. En dat was leenpeeters.com

Al snel werd ik opgepikt door de media, omdat ik een verfrissende blik gaf op fitness, afvallen via een operatie en alles daarrond. Daar kwam veel commentaar op, howla. Af en toe heb ik moeten slikken het afgelopen jaar, maar ik kreeg ook steeds meer aanhangers en volgers en nu, 365 dagen na de opstart, had ik nooit gedacht dat het zo’n succes zou zijn.

20.000 bezoekers, gelezen over heel Europa en Amerika, 41 volgers via mijn site, 78 volgers op Facebook, bijna 1000 volgers op Instagram,… Als ik van al die mensen ook maar één iemand kan inspireren, ben ik goed bezig. En ik weet het, want ik krijg van jullie regelmatig reacties via mijn kanalen en daar wordt ik nog blijer van dan van al die cijfers hierboven.

Naast mijn toffe parttime job kon ik mij als gepensioneerde journalist gooien op mijn social media en het schrijven van leuke (en soms ook minder leuke) berichtjes. Het feit dat ik een passie had naast mijn werk, heeft mijn jaar 2018 top gemaakt!

En ik vergeet ook nog bijna het belangrijkste: Mijn coachings, een verlengde van deze blog (of is mijn blog het verlengde van mijn coachings?!). Het is leuk om te hóren dat je mensen helpt, maar het is nog leuker om het te zíén. Tientallen mensen hielp ik in het afgelopen jaar op de been, terwijl ik eigenlijk ook mezelf nog moest helpen af en toe. Dat maakte mijn reis tot Personal Coach heel bijzonder. Met enkele van mijn cliënten heb ik een goeie band, dus merci allemaal!

happyblogger

2019 gaat een jaar worden met tal van leuke projecten en initiatieven. Tot dan ga ik veel schrijven, ‘achter de schermen’ werken en van de feestdagen genieten. Eventjes geen nieuwe content dus, maar je kan door mijn archief bladeren en mijn 78 berichten nog eens bekijken.

Like mijn Facebookpagina en volg me op Instagram om op de hoogte te blijven! Van onder andere de burpee-challenge, maar ook van een toffe nieuwe actie. Om jezelf (of iemand anders) cadeau te doen met kerst… Spannend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *