Mijn beautyroutine

Hoe doe je dat nu eigenlijk als #fitchick: Je huid proper houden. Als je de hele dag moet hollen van je werk naar de fitness, naar een groepstraining of een personal coaching? Daarnaast is de fitness natuurlijk ook niet de meest propere plek. Hoe ik mijn (zweterige) huid mooi hou, lees je in mijn nieuw blogbericht!

beautyroutine

Als we sporten, zweten we (hopelijk) en dan is het moeilijker om onzuiverheden te vermijden, zeker als je het iedere dag doet (of meerdere keren per dag). Ik heb er een tijdje erg veel problemen mee gehad. Op het werk droeg ik make-up en die moest er dan af in de fitness of voor een les, maar desondanks had ik toch altijd wel ergens een puistje. Daarom besliste ik in mijn oktober om volledig te stoppen met make-up dragen. Ik liet mijn wimpers permanent krullen en ik gooide al mijn make-up de deur uit.

De puistjes die ik op dat moment had, kon ik dan ook jammer genoeg niet verstoppen (zoals ik meestal deed). Maar nadat ik die eerste week overleefde, ging het enkel beter. Ik besloot om te investeren in nieuwe skincareproducten om mijn eigen huid te laten stralen. Ik gebruikte al het groene detox-gamma van Yves Rocher, maar ik kocht nog enkele producten bij van REN. Een peeling en een dagcrème. Die producten zijn ecologisch, diervriendelijk en zonder parfums.

Ik voelde direct dat het werkte en mijn huid was zuiverder dan ooit. En ook in mijn dagelijkse leven was het gemakkelijker: Opstaan, gezicht wassen, verzorgen en gaan. En ik moest mijn make-up niet meer afdoen voor ik naar de fitness ging, wat ook weer tijd uitgespaard was. Van de wimperkrulling (en kleuring) was ik minder fan. Het effect was niet voldoende voor mij om het opnieuw te laten doen.

Zeg ik nu dat iedereen zijn make-up de deur uit moet gooien? Nee, absoluut niet. Ik heb ondertussen ook al terug mascara gekocht trouwens en als ik uitga, doe ik ook af en toe eens lippenstift op. Waar ik wel mee gestopt ben is highlighter, blush, foundation en alles dat je huid afdekt. Maar als jij dat wél leuk vindt en je gebruikt goeie producten, kan dat allemaal. Maar doe het niet voor iemand anders, want jij shinet al genoeg van jezelf, babe!

Ochtend:

Miscellair water YR
Water
Gezichtsvoorbereider YR
Oogcrème YR
Dagcrème REN

Avond:

Miscellair water YR
Peeling REN
– Tanden poetsen (zodat product kan intrekken) –
Water
Oogcrème YR
Nachtcreme YR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *