Hé sexy lady!

De laatste weken voelde ik mij een beetje on-sexy. Nog altijd mooi, een powerlady en fierce as hell. Maar niet zo sexy. Ik was een beetje bijgekomen (hallo zomerkilo’s). De late terrasjes, festivals en de hitte van enkele weken geleden, zorgden bovendien ook voor een opgeblazen gevoel. Gooi daar nog wat stress op et voila. Daarnaast moest ik mezelf ook wel echt even checken, want er was meer.

feeling good

Lees verder

Are you ready for change?

Het einde van de zomer is in zicht. De cocktails zijn op. De reis is voorbij. En het echte leven start weer. Ik zie september altijd als een nieuw begin. Met het vallen van de bladeren is het ook tijd om de zomerkilo’s te doen wegvallen. Opnieuw energiek aan de werkweek beginnen? Goede gewoontes starten voor het te koud wordt en we helemaal niet meer uit de zetel willen komen? Well, I’m your girl!

Lees verder

Groentenlasagne

Het is lang geleden dat ik nog eens een receptje gepost heb. De enorme drukte van de zomer en mijn werk zorgde ervoor dat ik eventjes wat minder tijd kon besteden aan de blog. Lees meer in één van mijn vorige posts. Ik kook nog bijna iedere dag vers, of ik haal restjes uit mijn diepvriezer, maar niet alle gerechtjes zijn ‘instagramwaardig’. Maar deze wel!

Lees verder

Run, bitch, run

“Lopen is dé beste manier om een goeie conditie te krijgen en af te vallen.” Je hoort en leest het overal. Ze hebben geen ongelijk: Lange duurlopen met geen al te hoge hartslag zijn de beste manier om snel veel calorieën kwijt te geraken, maar je moet het ook wel plezant vinden, want anders haak je ook snel af. Ik ben iemand die heel graag sport, maar om te gaan lopen, sta ik echt niet vroeger op. Mijn relatie met lopen is altijd een beetje moeilijk geweest, zelfs nu nog. Tientallen keren probeerde ik Start to Run, maar haakte al vroeg af en de laatste keer dat ik de vijf kilometer bereikt had, ben ik gewoon gestopt.

Foto’s: Sare Vander Meirsch

Lees verder

Xenia Overdose x Hunkemöller

Ik werk nu een dik jaar in Hunkemöller en hun lingerie is heel mooi, maar ik ben er niet zo verslaafd aan als sommige van mijn collega’s. En slapen in een pyjama doe ik toch niet, dus ook daar ben ik minder mee bezig voor mezelf. Maar iedere keer als er een nieuwe sportcollectie binnen komt, ben ik helemaal van mijn melk. Zo ook toen de sportcollectie van Xenia Overdose binnenkwam.

xeniaxhkm

Foto’s: Sare Vander Meirsch

Lees verder

Work-life balance

De laatste weken is het druk. Leuk, maar druk. Zowel privé als op het werk gaat alles prima. Met het goede weer maken we leuke uitstapjes en zijn we 24/7 bezig met van alles en nog wat. In Hünkemoller gaat alles zijn gangetje en ook dat doe ik nog steeds heel graag, al zijn de solden best vermoeiend… En ook met het Personal Coachen gaat het top: Veel klanten, veel uren en veel genot om te zien wat sporten met een mens kan doen! En dan nog zelf sporten. Toch nog vier keer in de week, maast mijn coachings. Voordat je denkt: “Ja, maar. Is die Leen nu enkel en alleen aan het schrijven hoe goed het met haar gaat?” Think again.

Lees verder

Yoga

Enkele maanden geleden ben ik mij beginnen verdiepen in Yoga. Er waren verschillende tekenen dat ik dat moest doen: Stress en vermoeidheid speelden mij en mijn lijf enorm parten. Onzekerheid, mezelf zoeken, slecht slapen en de barre wintermaanden met een lijf dat minder ‘geïsoleerd’ was, brak mij compleet af. Eind november begon ik mezelf opnieuw op te bouwen en beslissingen te maken die mijn leven ten goede zouden veranderen.

Lees verder