Perfect?

Ik merk het maar al te vaak: Mensen starten bij mij met (online) coaching of nemen een workoutplan en sturen mij de gekste vragen door. Ze overthinken duidelijk het hele gedoe of ze beginnen halsoverkop zelf dingen uit te zoeken en de meest ingewikkelde kookboeken te kopen. En geloof mij: That is the best way to set yourself up for failure… Ik heb het zelf talloze keren gedaan en ik heb het nu ook al verschillende keren gezien en gehoord. Perfectie is de vijand van vooruitgang. Lees dat opnieuw. En lees dan de rest van mijn blogpost šŸ˜‰

Lees verder

Netjes calorieĆ«n verbranden met NEAT

She’s back met wekelijkse post en flauwe mopjes! Mijn reisje heeft mij deugd gedaan en de quarantaine achteraf heeft me veel tijd gegeven om te schrijven, dus vanaf nu opnieuw ieder weekend een blogpost ^^

We weten allemaal dat we met activiteit calorieƫn verbranden, maar we weten (hopelijk) ook dat je meer moet eten dan de calorieƫn die je verbrandt tijdens een workout en dat onze energiebalans uit meer bestaat dan eten en activiteit alleen. En net dat maakt het zo moeilijk voor sommige mensen om af te vallen.

Lees verder

Gezondigen

Jamaar Leen, kan ik dan nooit meer mijn goestingetjes eten als ik bij jou coaching volg? Tuurlijk wel! Mijn cliĆ«nten leren, naast alle voordelen van gezond eten en hoe het allemaal te organiseren (met een gezonde balans) ook hoe je je lievelingsgerechten gemakkelijk zelf kan maken met vĆ©Ć©l minder kcal. In dit blogbericht een voorbeeldje van mijn ultieme ā€˜cheatmealā€™.

Lees verder

Gronding

Met schaamrood op de wangen… Want het is niet gelukt om vorige week voldoende te focussen om deze post nog af te krijgen. Familiale omstandigheden kwamen ertussen en ik heb de tijd genomen om veel te slapen en mij te omringen met vrienden en familie. En ik ben niet vergeten om te sporten! Niet elke dag, maar ik heb mijn best gedaan met een korte HIIT-training op zaterdag en drie sessies krachttraining. EĆ©n van hen kan je helemaal meevolgen op mijn nieuwe IGTV (instagramvideo). Ik heb hem ook op mijn facebookpagina geplaatst. Gelukkig kon ik het zware weekend afsluiten met een leuke trip naar Sluis, maar trainen hielp ook. Trainen haalt je uit je hoofd en naar je lichaam. Zodat je hoofd rust krijgt en kan helen. En daar gaat het over in deze blogpost.

Lees verder

Zomers receptje

Oh my God, een hele maand zonder een blogpost. Schandalig! Dat is eigenlijk nog nooit gebeurd in de drie jaar dat mijn blog bestaat. Ik denk altijd dat mensen het niet kan schelen hoe weinig of hoe veel ik post en dat je wel wat anders aan je kop hebt momenteel, maar blijkbaar zijn die wekelijkse berichtjes voor velen van jullie belangrijker dan ik dacht! Sorry en back on track it is! Als eerste berichtje een lekker receptje dat je deze week eens kan uitproberen en later deze week nog een uitgebreidere blogpost!

Lees verder