Workoutplannen

Vanwege het coronavirus kan je bij je workoutplan nu ook online coaching bijboeken voor 30 euro per maand. Contacteer me voor meer info.

Naast Personal Coaching, bied ik ook workoutplannen aan. Deze zijn geschikt voor iedereen en ieder niveau. Woon je bijvoorbeeld ver en kan je niet wekelijks naar het Gentse komen voor Personal Coaching? Dan zijn deze workoutplannen ideaal. Ik heb  Algemene Workoutplannen en Personal Bodyplans. Bij alle workoutplans krijg je gratis voedingstips. Voor alle workoutplans (behalve het beginner home workoutplan) heb je gewichtjes en weerstandsbanden nodig.

Algemene workoutplannen

Met de algemene workoutplannen heb ik voor ieder wat wils: Van de beginner die (voorlopig) enkel thuis wil trainen tot de gymrat die een nieuwe uitdaging zoekt. En alles daartussen. Deze workoutplannen zijn géén persoonlijke workoutplannen, maar je kan wel kiezen voor een focus op een bepaald lichaamsdeel voor een kleiner prijsje. Klik hieronder voor meer info.

Home Workoutplannen
Home + Gym Workoutplannen

kickbacks

Studio Rammeloo

Personal Bodyplan

Wil je iets specifiek? Had je een blessure en wil je toch nét dat beetje meer begeleiding, maar ik coaching te duur? Of beoefen je een sport en wil je de juiste oefeningen doen om beter te worden in je discipline? Het Personal Bodyplan is wél afgestemd op jouw eigen doelen en is dus ideaal voor jou.

Betalingsinstructies

Heb je interesse gekregen in één van mijn workoutplans? Volg dan onderstaande betalingsinstructies op.

Schrijf het bedrag van het workoutplan dat jij wil over op:
Leen Peeters
BE45 9731 4275 0789
Zet in de mededeling over welk workoutplan het gaat en stuur me ook een mailtje.

Bijvoorbeeld:
Bedrag: “30”
Mededeling: “3 alg. plans”

Het is erg belangrijk de overschrijving op de juiste manier te doen en ook eventjes een mailtje te sturen. Je krijgt een bewijsje en het workoutplan via mail van zodra ik de betaling ontvangen heb.