Workoutplannen

For now my workoutplans are only in Dutch. I did not get a lot of questions yet to translate them, but I have no problem sending you a translation after purchasing the plan in Dutch. Just let me know in one of the questions on the check-out page.

Naast Personal Coaching, bied ik ook workoutplannen aan. Ik heb heel veel homeworkouts en je kan ook dankzij mijn plannen het zelfvertrouwen krijgen om zelf in een fitness binnen te stappen. Ik reik je namelijk alle informatie aan die je nodig hebt om te weten wat je moet doen in de gym. Je kan nu heel eenvoudig mijn workoutplannen aankopen via deze link: payhip.com/leenpeet

Woon je bijvoorbeeld ver en kan je niet wekelijks naar het Gentse komen voor Personal Coaching? Dan zijn deze workoutplannen ideaal. Zoek je toch nog wat meer begeleiding? Kijk dan eens bij Online coaching. Zoals je ziet: ik heb voor ieder wat wils.

FAQ

Ik heb geen Pay Pal, hoe kan ik dan een workoutplan aankopen?

Heb je interesse gekregen in één van mijn workoutplans, Sculpt of online coaching, maar heb je geen PayPal? Volg dan onderstaande betalingsinstructies op.

Schrijf het bedrag van het workoutplan dat jij wil over op:
Leen Peeters
BE45 9731 4275 0789
Zet in de mededeling over welk workoutplan het gaat en stuur me ook een mailtje.

Het is erg belangrijk de overschrijving op de juiste manier te doen en ook eventjes een mailtje te sturen.

Wat krijg ik bij aankoop?

Als je via PayHip aankoopt, krijg je onmiddellijk een pdf en filmpjes van alle oefeningen om te downloaden op je computer, tablet of gsm. Koop je aan via overschrijving, krijg je alles toegestuurd via WeTransfer van zodra ik de betaling ontvangen heb.

Het workoutplan met bijbehorende filmpjes is dus voor altijd van jou. Dat betekent dus dat jij het altijd kan herhalen. Na een tijdje weet je welke oefeningen je eventueel kan omwisselen om dezelfde spiergroep te targetten.

Oei, ik heb een filmpje niet gekregen!

In dat geval mag je mij asap mailen zodat ik dat kan corrigeren en dan stuur ik je het filmpje nog na.

Hoe weet ik wat het beste is voor mij?

Heb je erg weinig ervaring met fitness en beweging, zou ik altijd eerst Personal Coaching aanraden of eventueel Online Coaching. Weet je bijvoorbeeld dat je jezelf niet zo goed kan pushen om aan een workout te beginnen is Personal Coaching de beste en meest efficiënte oplossing. Is dat niet haalbaar voor jou, kan je beginnen met het workoutplan voor beginners en zo opbouwen. Mijn andere workoutplannen vertrekken van een intermediair niveau en kan je zo moeilijk maken als je wil door extra gewicht toe te voegen of weg te laten als het te zwaar is. Het hangt er vanaf waar jij zelf de focus op wil leggen.

Hoe snel zie ik resultaat?

Dat hangt af van hoeveel vet je wil verliezen en/of hoeveel spiermassa je wil krijgen. In het algemeen zijn de enige mensen die totaal geen resultaat zien, de mensen die het plan niet consequent opgevolgd hebben. Heb je daar problemen mee, dan raad ik een vorm van coaching aan om je accountable te houden.

Nog vragen? Laat het mij dan weten 🙂

Bannerfoto: Studio Rammeloo