Workoutplannen

Naast Personal Coaching, bied ik ook workoutplannen aan. Deze zijn geschikt voor iedereen en ieder niveau. Woon je bijvoorbeeld ver en kan je niet wekelijks naar het Gentse komen voor Personal Coaching? Dan zijn deze workoutplannen ideaal. Ik heb  Algemene Workoutplannen en Personal Bodyplans. Bij alle workoutplans krijg je gratis voedingstips. Voor alle workoutplans (behalve het beginner home workoutplan) heb je gewichtjes en weerstandsbanden nodig.

Home Workoutplan

Beginners

Heb je veel overgewicht? Kan je niet springen? Kan je geen zware gewichten tillen? Heb je bovendien niet veel kennis over fitness, en wil je graag extra uitleg? Dan is dit workoutplan ontworpen voor jou! Je leert alle beginselen om aan je #fitnessjourney te starten, zonder veel te investeren.

Ga in acht weken van extreme beginner naar gevorderde. Verlies daarbij al de eerste kilo’s en stap met veel zelfvertrouwen de fitness binnen. Nadien kan je verder met het home workoutplan voor gevorderden, de algemene workoutplannen of een Personal Bodyplan. De prijs voor het workoutplan voor beginners is 35 euro. Hoe je het workoutplan krijgt, lees je onderaan deze pagina bij ‘betalingsinstructies’.

Gevorderden

Sport je al regelmatig? Ga je lopen, zwemmen of doe je groepslessen? Heb je geen fitnessabonnement? Wil je voornamelijk dat beetje strakker worden en je gewrichten ondersteunen tijdens het beoefenen van je hoofdsport? Dan is mijn home workoutplan voor gevorderden perfect voor jou. Voor de prijs van 35 euro is het van jou. Kijk onderaan de pagina naar de betaalinstructies!

happy lifting

Studio Rammeloo

Algemene Workoutplannen (Home + Fitness)

Deze plannen focussen zich specifiek op één lichaamsdeel, zonder de rest uit het oog te verliezen. Je krijgt dus wel een fullbodyworkout, maar werkt voornamelijk op één “probleemzone”. Wil je toch een algemeen fullbodyplan, geef ik je instructies om alle workoutplannen te combineren.

Deze workoutplannen zijn 25 euro per stuk, maar als je er twee neemt, krijg je de derde gratis en betaal je dus nog maar 50 euro. De betalingsinstructies kan je onderaan de pagina vinden.

Coreplan

Je focus is: Dat lage buikje wegkrijgen. Buikspieren te ontwikkelen om je rug te ondersteunen. Slanker te zijn. Rechter te lopen. In het dagelijkse leven minder vaak rugpijn te hebben. Je krijgt ook ondersteuning qua voeding, want abs are made in de kitchen, dear 😉

core+booty

Bootyplan

Je focus is: Die ronde booty krijgen die nu zo populair is. Een strakkere kont die mooier uitkomt in die jeans. Een sterke onderrug. Krachtigere beenspieren en meer definitie.

Armsplan

Je focus is: Door je gespierde schouders een smallere taille krijgen. Slanker lijken door een mooie lijn op je arm. Sterker worden om in het dagelijkse leven gemakkelijker boodschappen te kunnen doen, dingen te kunnen opheffen of ophangen.

Personal Bodyplan

Het Personal Bodyplan start op jouw niveau en zorgt ervoor dat jij énkel doet wat jij moet doen om fit te worden en het lijf te krijgen waar je van droomt. Om het Personal Bodyplan te maken is er minstens één personal coachingsessie nodig. Tijdens die sessie meet ik jou op, ik weeg je en we praten over je doelen. Ik doe ook een fitheidstest. Nadien maak ik jouw persoonlijke workoutplan van zes weken op. Nadien kan jij helemaal zelf voort dankzij mijn tips, maar een follow-up is ook mogelijk!

Een Personal Bodyplan kost in totaal 80 euro. Heb je interesse? Doe dan de overschrijving (volg de betalingsinstructies) en stuur me een mailtje om een afspraak te maken.

personal bodyplan

Betalingsinstructies

Heb je interesse gekregen in één van mijn workoutplans? Volg dan onderstaande betalingsinstructies op.

Schrijf het bedrag van het workoutplan dat jij wil over op:
Leen Peeters
BE45 9731 4275 0789
Zet in de mededeling over welk workoutplan het gaat en stuur me ook een mailtje.

Bijvoorbeeld:
Bedrag: “50”
Mededeling: “3 alg. plans”

Het is erg belangrijk de overschrijving op de juiste manier te doen en ook eventjes een mailtje te sturen. Je krijgt een bewijsje en het workoutplan via mail van zodra ik de betaling ontvangen heb.