Special thanks

Sinds april 2016 is mijn leven exponentieel beter geworden en k zou heel graag enkele mensen willen bedanken die dit allemaal samen met mij mogelijk gemaakt hebben. 

Eerst en vooral wil ik mijn chirurg Dokter Barbara Defoort bedanken. Zij heeft mij vanaf de eerste moment serieus genomen en behandeld als een intelligente vrouw. Na de operatie heeft ze mij laten doen, omdat ze wist dat het goed zou komen. En niet alleen zij, maar haar hele team en ziekenhuis Maria Middelares wil ik bedanken voor de goede zorgen. Daarnaast wil ik ook mijn diëtiste bedanken om mij iedere keer weer volle moed te geven als ik haar gezien heb.

Ik wil ook trainer Peter Braye bedanken om mij zin te geven om te sporten. Trainer Bruce Blanchard leerde mij om nog een stapje verder te gaan en om een echt Beast te worden. Zonder jullie was ik wel gaan sporten, maar met veel minder kennis van zaken. Ik wil ook mijn #fitfam in Basic Fit Sint-Amandsberg bedanken. Van het personeel tot enkele vaste gasten. Danku om mij te helpen toen ik begon met krachttraining en danku om mij met korte babbeltjes te ondersteunen. Ook mijn andere fitnessvriendinnen wil ik bedanken om de groepslessen en trainingen zo tof te maken!

Dan zijn er natuurlijk ook zeer belangrijke mensen die misschien niet per se altijd snappen wat ik daar toch uren en uren zit te doen in die gym, maar die me wel zijn blijven steunen en eindeloos geluisterd hebben naar mijn gepraat over deadlifts en coreworkouts: Vrienden, kennissen, (ex-)collega’s en mensen uit mijn verleden die weer contact gezocht hebben. Supertof! Zonder mijn cheerleaders was ik niet zo ver geraakt. Aan de mensen die wél afgehaakt zijn: Danku om mijn tijd niet langer te verdoen.

Iedereen die mij kent, weet dat mijn familie ook heel belangrijk is voor mij en de main reason is waarom ik dit gedaan heb. Aan mijn vriend, die het altijd begrijpt (en er zelfs minder problemen van maakt als ik) als ik druk druk druk ben en mij tijd en ruimte geeft om mijn #empire uit te bouwen en snapt dat dat nog het enige is waarover ik praat: Love you baby! 

Ook dank aan fotografen Johanna, Sven en Sare om mijn site te voorzien van de meest prachtige foto’s! Danku aan Jente om mijn site te redden en te helpen heropbouwen. En superhard bedankt want FarahInTheSun leert mij al haar ondernemersskills en helpt mij van mijn blog een topsite te maken!