Coaching

Wil jij graag fitter, gezonder en vol zelfvertrouwen door het leven gaan? Heb je het gevoel dat wat je ook probeert, niet werkt? Ben je klaar voor verandering? Dan ben je aan het juiste adres. Sporten helpt tegen stress en depressie, het zorgt ervoor dat je ook gezonder eet en het geeft je meer zelfvertrouwen. AlsĀ ervaringsdeskundige en Personal Coach kan ik van jou een gezondere en gelukkigere persoon maken, want jij bent het waard om goed voor jezelf te zorgen. Kijk hieronder hoe ik jou kan helpen!

"Nadat ik met Leen heb afgesproken, voel ik weer de positieve energie door mij stromen en ben ik blij dat ik gesport heb."
"Ik hou van de holistische aanpak die Leen hanteert. Ze heeft het ook veel over stressreductie, gezonde gewoontes en me-time."
"Leen is een persoon met een gouden hart die altijd het positieve in mij naar boven kan halen, ook als ik dat zelf niet kan."
"Dankzij de coachings heb ik ontdekt hoe leuk sporten kan zijn onder de juiste begeleiding. Een echte aanrader."
"Leen is niet enkel een sportcoach, maar ze is ook een mental coach. Na een zware week weet ze perfect wat ik nodig heb."