Coaching

Jammer genoeg ben ik momenteel helemaal volzet. Contacteer me voor de wachtlijst en ik mail je als er een plaatsje vrijkomt! Je kan nog wel meedoen met mijn groepslessen of boek mij voor teambuildings (contact voor offerte). Kijk ook eens bij mijn workoutplannen.

Personal coaching is opnieuw mogelijk, check mijn covid voorzorgsmaatregelen voor meer info. Uiteraard kan je ook bij mij nog steeds terecht voor Coaching via Zoom of online coaching.

Wil jij graag fitter, gezonder en slanker door het leven gaan? Heb je het gevoel dat wat je ook probeert, niet werkt? Dan kan ik je helpen. Sporten helpt tegen stress en depressie en geeft je meer zelfvertrouwen. Als ervaringsdeskundige en Personal Coach kan ik je op verschillende manieren helpen. (lees verder onder de afbeelding)

For English: Go straight to the contact form on the bottom of the page. I will be happy to explain everything in detail via mail. For online coaching you can find more info in English when you follow the link.

leen peeters

Online coaching (opnieuw plaatsen vrij)

Wil jij een stapje verder gaan dan een gewoon workoutplan met een workoutplan (en voedingsadvies) op maat met begeleiding via mail en WhatsApp? Woon je een beetje te ver van Gent om regelmatig op afspraak te komen? Schrijf je dan in voor twee maanden online begeleiding. Kan ook in combinatie met enkele losse afspraken Personal Coaching (via zoom of live).

Schrijf je in via het contactformulier onderaan of via deze link.

Personal coaching (volzet)

De meeste begeleiding kan je vinden in Personal coaching. Ik stel voor jou een individueel trainingsplan en voedingsschema op. Tijdens persoonlijke trainingssessies kan ik je bewegingen meteen corrigeren, jou de juiste spieren leren gebruiken en je die extra push geven die je nodig hebt. Al na een paar trainingen zal je je beter in je vel voelen. Zeker in combinatie met gezonde, licht verteerbare voeding. Samen met mij bouw je dus de fundamenten voor een gezonde relatie met sport en eten.

Voor wie?

Heb je net een blessure achter de rug? Heb je overgewicht en wil je het roer omgooien? Heb je een zittende job? Lukt het je maar niet om de motivatie te vinden om te gaan sporten? Of ben je al sportief, maar zoek je iemand die je nét dat beetje meer pusht? Kortom: Are you ready for change? Dan ben ik je partner in het (opnieuw) opbouwen van een goede conditie en het verliezen van kilo’s.

coaching

Heb je interesse gekregen in Coaching? Vul dan onderstaand formulier in.

Bannerfoto: Studio Rammeloo