Coaching

Jammer genoeg ben ik voor Personal Coaching volzet voor de zomer van 2020. Contacteer me voor de wachtlijst en start ten vroegste in september 2020! Je kan me nog wel boeken voor online coaching of kom meedoen met mijn groepslessen!

Personal coaching is opnieuw mogelijk, check mijn covid voorzorgsmaatregelen voor meer info. Uiteraard kan je ook bij mij nog steeds terecht voor Coaching via Zoom of online coaching.

Wil jij graag fitter, gezonder en slanker door het leven gaan? Heb je het gevoel dat wat je ook probeert, niet werkt? Dan kan ik je helpen. Sporten helpt tegen stress en depressie en geeft je meer zelfvertrouwen. Als ervaringsdeskundige en Personal Coach kan ik je op verschillende manieren helpen. (lees verder onder de afbeelding)

For English: Go straight to the contact form on the bottom of the page. I will be happy to explain everything in detail via mail. For online coaching you can find more info in English when you follow the link.

leen peeters

Online coaching

Wil jij een stapje verder gaan met een workoutplan (en voedingsadvies) op maat met begeleiding via mail en WhatsApp? Woon je een beetje te ver van Gent om regelmatig op afspraak te komen? Schrijf je dan in voor twee maanden online begeleiding via deze link. Kan ook in combinatie met enkele losse afspraken Personal Coaching (via zoom of live).

Personal coaching (volzet)

En derde optie en de meeste begeleiding kan je vinden in Personal coaching. Ik stel voor jou een individueel trainingsplan en voedingsschema op. Tijdens persoonlijke trainingssessies kan ik je bewegingen meteen corrigeren, jou de juiste spieren leren gebruiken en je die extra push geven die je nodig hebt. Al na een paar trainingen zal je je beter in je vel voelen. Zeker in combinatie met gezonde, licht verteerbare voeding. Samen met mij bouw je dus de fundamenten voor een gezonde relatie met sport en eten.

Voor wie?

Heb je net een blessure achter de rug? Heb je overgewicht en wil je het roer omgooien? Heb je een zittende job? Lukt het je maar niet om de motivatie te vinden om te gaan sporten? Of ben je al sportief, maar zoek je iemand die je nét dat beetje meer pusht? Kortom: Are you ready for change? Dan ben ik je partner in het (opnieuw) opbouwen van een goede conditie en het verliezen van kilo’s.

coaching

Uren

Ik heb nog een parttime job en ben beschikbaar voor coachings op volgende momenten:

Woensdag vanaf 13u30 (tot 20u)
Donderdag vanaf 13u30 (tot 21u)
Vrijdagvoormiddag (tot 11u30)
Zaterdag en zondag de hele dag tot 19u

Prijzen

Ik vraag 400 euro voor een tienbeurtenkaart Personal Coaching, wil je coaching via Zoom dan betaal je iets minder (300 euro). Een combinatie van de twee kan ook. Een enkele Personalcoachingsessie kost 45 euro (of 35 euro). Hiermee kan je ontdekken of het klikt tussen ons en krijg je een toffe sportsessie waarin ik je laat proeven van hoe een Personal Coaching eruit zou zien. Wil je eens komen uitproberen samen met de mama, zus of je lief? Je kan nu ook duo of trio-coaching boeken voor 55 euro per les. De prijs wordt dan verdeeld onder de aanwezigen.

Heb je interesse gekregen in Personal Coaching? Vul dan onderstaand formulier in.

Bannerfoto: Studio Rammeloo