Coaching

Wil jij graag sterker en vol zelfvertrouwen door het leven gaan? Ben je klaar voor verandering? Dan ben je aan het juiste adres. Sporten helpt tegen stress en geeft je meer zelfvertrouwen. AlsĀ ervaringsdeskundige en Personal Coach kan ik van jou een gezondere en gelukkigere persoon maken, want jij bent het waard om goed voor jezelf te zorgen.
Kijk hieronder hoe ik jou kan helpen!

Personal training

Ben jij zwanger of post partum? Als gecertificeerd perinataal personal trainer kan ik jou face to face helpen in mijn gym. Een veilige zone om vertrouwd te geraken met oefeningen, houdingen en materiaal. Met mildheid voor jouw buikspieren, bekkenbodem en mate van vermoeidheid šŸ˜‰ Zodat jij je (opnieuw) sterk voelt, inside and out! Wij focussen samen op jouw doelen en de vaste afspraken zorgen voor accountability. En baby kan meekomen ^^

Ik bied dus alleen Personal training aan wie pre- en postnataal is, ik ben gestopt met aannemen van andere cliƫnten. Je kan uiteraard wel nog bij mij terecht voor online coaching via mijn app!

Online coaching

Als je niet enkel begeleiding nodig hebt tijdens je workouts, maar ook advies over hoe je je levensstijl kan aanpassen, gezonde gewoontes, voedingsadvies, mindsetveranderingen,… Kortom: Iemand die de stress rond fitness helemaal wegneemt en jou van A tot Z kan helpen? Dan heb je nood aan een coach. Ik bied deze service online aan met ondersteuning via whatsapp, Notion, mijn trainingapp en mijn facebookgroep, maar je kan er ook face to face lessen bij nemen.

Mensen die veel zwart-wit denken, in een cyclus zitten van zich (vaak) te overeten of emotie-eten en tegen sport opkijken, zijn bij mij aan het juiste adres. Ik heb zelf problemen met binge-eaten en ik had nooit gedacht dat ik zo zou genieten van sporten. Ik ben als ervaringsdeskundige dus de uitgelezen persoon om jou te helpen. Ik coach je niet enkel op vlak van sport en voeding, maar ook op vlak van mindset.

In een traject van vier maanden (dat je nadien kan verlengen per maand) met een persoonlijk workoutplan, voedingstips, e-mails en check-ins geef ik jou alle handvaten die jij nodig hebt om de fitste versie van jezelf te worden. Inside and out!

Are your ready for change?

Om eerst een beetje meer te weten te komen over jou zodat we zeker matchen, heb ik hieronder een kleine vragenlijst voor jou (het duurt maar 5 minuten om in te vullen). Ik contacteer je binnen de week met een voorstel op maat van jouw doelen.

"Nadat ik met Leen heb afgesproken, voel ik weer de positieve energie door mij stromen en ben ik blij dat ik gesport heb."
"Ik hou van de holistische aanpak die Leen hanteert. Ze heeft het ook veel over stressreductie, gezonde gewoontes en me-time."
"Leen is een persoon met een gouden hart die altijd het positieve in mij naar boven kan halen, ook als ik dat zelf niet kan."
"Dankzij de coachings heb ik ontdekt hoe leuk sporten kan zijn onder de juiste begeleiding. Een echte aanrader."
"Leen is niet enkel een sportcoach, maar ze is ook een mental coach. Na een zware week weet ze perfect wat ik nodig heb."