Xenia Overdose x Hunkemöller

Ik werk nu een dik jaar in Hunkemöller en hun lingerie is heel mooi, maar ik ben er niet zo verslaafd aan als sommige van mijn collega’s. En slapen in een pyjama doe ik toch niet, dus ook daar ben ik minder mee bezig voor mezelf. Maar iedere keer als er een nieuwe sportcollectie binnen komt, ben ik helemaal van mijn melk. Zo ook toen de sportcollectie van Xenia Overdose binnenkwam.

xeniaxhkm

Foto’s: Sare Vander Meirsch

Voor de mensen die Xenia niet kennen: Volg haar op instagram. Xenia heet eigenlijk van der Woodsen en is een twenty-something travelblogster die zelf ook enkele kilo’s kwijt geraakt is over de jaren heen. Ze blogt en post vooral over reizen, lifestyle en mode. Voor Hunkemöller mocht ze de Urban Chicx collectie ontwerpen: Sporty meets street meets girly. De hoofdkleuren zijn donker- en lichtblauw met zwart en gouden accenten. In de collectie gebruikt ze ook veel velours.

xenia overdose collection

Eerst en vooral: De kledij tailleert kleiner! Ik moet normaal gezien XS/S en M nemen, maar ik moest naar M gaan voor de tops en L voor de broeken. Er zijn verschillende sportbh’s in de verschillende levels van Hunkemöller: Van light support tot heavy. Ik kan enkel de light support dragen en probeerde de velours sporttop met rits en hoge kraag, de level 1 sportbh en de croptop. Ik was fan van alledrie. De lichtblauwe croptop geeft het minste steun, maar is wel het meeste mijn ding. De velours sporttop zou je zelfs kunnen dragen om uit te gaan.

xenia for hkmx

Daarnaast heeft de collectie enkele truien en vesten, waaronder een teddy jacket (nu nog niet echt te bedenken, maar binnenkort wordt het dus wel terug koud he mensen), een shortje en een trainingspak in velours. Er zijn vier sportleggings: Eindelijk komt Hunkemöller met goeie naadloze leggings (in lichtblauw en zwart) met een high waist en gaatjes zodat het nog nét dat tikkeltje meer heeft dan een gewone legging. Daarnaast is er nog een velours sportlegging en een capri legging.

hunkemoller sport

Naast de croptops, zijn er ook een loopshirtje, een t-shirt met gaas in lichtblauw en zwart en een kleedje in velours. Van de streets tot de gym: omkleden hoeft niet meer. Bespaart weeral tijd. En de prijzen vallen ook mee: Van 25 tot 45 euro ben je gesteld. En alle kledingstukken zijn onderling combineerbaar. Check it out op de site van Hunkemöller of download de app. Of kom langs in de Veldstraat en wordt verliefd op deze awesome athleisure collection!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *