STRK.

Wie regelmatig eens op mijn instagram kijkt, heeft misschien wel gezien dat ik nu brand ambassador ben van STRK. (uitgesproken: Sterk). Hoe kwamen ze bij mij? Hoe komt het dat je die kortingscodes zo dikwijls ziet passeren tegenwoordig en hoe kan jij zélf ook ambassador worden?

STRK. is een Gents merk van fitnessaccessoires en recent zijn ze ook begonnen met kledij. Op hun website kan je zien dat ze niet zomaar iets willen verkopen, maar dat ze ook echt bezig zijn met hun consument. Dimitri ontwikkelde de producten vanuit zijn eigen ervaringen en maakte dingen die hij ook zelf echt nodig had. Ik ontdekte ze deze zomer toen ik research begon te doen over lifting straps.

single hand row 2
Ik heb een zwakke grip en desondanks veel (saaie) oefeningen voor mijn polsen en voorarmen, lukt het me niet om mijn grip sterker te maken. Vooral omdat ik zo’n goed ontwikkelde beenspieren heb kan ik bijvoorbeeld gemakkelijk walking lunges doen met twee gewichten van 16kg. Maar na 20 lunges beginnen die gewichten zwaar door te wegen in mijn handen. Alles verkrampt dan zodanig dat ik ze moet laten vallen. Ook de vorm van mijn deadlifts was hierdoor minder goed en mijn bovenrug ontwikkelde amper in vergelijking met mijn armen en schouders. Ik had al handschoenen, maar besloot dan toch van dit redelijk onbekend Gents bedrijf lifting straps te kopen. Een investering van nog geen 16 euro en ik heb er al héél erg veel aan te danken. Je kan natuurlijk van zo goed als elk bedrijf lifting straps kopen, maar waarom geen jonge Gentse ondernemer steunen 🙂 Bovendien merkte ik al snel dat ik waarschijnlijk nooit van mijn leven meer andere straps zal moeten kopen, want wat voor kwaliteit! STRK. is tegen overconsumptie en gebruikt enkel duurzame materialen.

Ook als je niet into heavy lifting bent, kan je bij hen terecht voor drinkbussen, ankle straps en hun coole t-shirts. Nadat ik de eerste keer bij hen besteld heb, liet ik niet na van eens te dm’en et voila: een tof contact ontstond!

04_BottleBM.jpg

Ambassadorschap

Jullie denken nu natuurlijk: Ja ze zit dat bedrijf hier helemaal op te hemelen omdat zij natuurlijk betaald wordt om reclame te maken voor hen. Maar geloof mij: Dat is niet waar. Ik heb niet genoeg volgers en als een lifting strap nog geen 16 euro kost mag je er zeker van zijn dat zij niet veel overhouden als ze mij per instagrampost moeten betalen. STRK. geeft mij een kortingscode en ik kan (net zoals jullie) met 10% korting bestellen (gebruik LEEN10 bij de bestelling). Daarnaast is de code ook een steuncode voor mij. Maar wat belangrijker is: Doordat ik (en enkele anderen) voor hen ambassador ben en dus af en toe eens hun producten laat zien op mijn pagina, krijgen zij meer volk naar hun website. In ruil reposten zij eens iets van mij waardoor ik weer meer mensen naar mijn instagram krijg. En dat willen jonge ondernemers: mensen bereiken en inspireren.

STRK. instagram

Als je zelf ambassador wil worden van STRK. (of een ander merk) begin dan op instagram te volgen wat je interesseert: Beauty, mode, fitness,… Volg de grote accounts en ga dan ook eens kijken bij de mensen die regelmatig commenten bij die grotere accounts. Volg ook de kleintjes (zoals mij ^^) en maak een échte connectie met mensen door af en toe eens iets te dm’en of commenten onder hun foto’s. Niet stalken, maar casual… 😉 Like, deel en doe mee met hun giveaways. Het helpt mensen die een bedrijf willen opstarten enorm, believe me 🙂 Probeer dan boven de 1000 volgers te krijgen, een toffe boodschap uit te stralen en de aanvragen zullen deels vanzelf binnenkomen of je kan ook je stoute schoenen aantrekken en zelf dm’en of een bedrijf via hun site contacteren.

Kortingscode

En zo werkt eigenlijk bijna ieder merk die met ambassadors werkt. Zij hoeven niet meer te investeren in reclame, want social media is een gratis bron van reclame. En ambassadors krijgen af en toe eens een gratis product, een repost en korting bij het merk. Je moet al echt veel volgers hebben om betaald te worden voor reclame en volgens mij is er niemand in België die hiervan kan leven. Het komt vaker voor in grotere landen.

Gebruik dus mijn kortingscode, LEEN10, op de website van STRK. en vanaf er 15 mensen een bestelling geplaatst hebben doe ik een giveaway waarbij jij zélf mag kiezen wat jij graag gratis zou willen krijgen!

16_LS

*foto’s zijn van de STRK. website en instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *