Mijn favo sportkledij

We weten allemaal hoe belangrijk goeie sportkledij is. We want be feelin’ ourselves in the gym, you know?! Het moet comfortabel zijn, maar ook mooi. Ik ben zeker geen expert op vlak van mode, maar qua fitnesskledij… Lord knows I tried A LOT of stuff. Ben ik dus als ervaringsdeskundige geplaatst om een toffe review te geven en jou tips te geven over sportkledij? On-getwijfeld!

sportkledij

Ondergoed

We beginnen bij de basis. Zowel voor slips als bh’s zou ik zeggen: Ga naar Hunkemoller. Oké ik heb bijna twee jaar voor het bedrijf gewerkt, maar ik ben onpartijdig. Het is écht waar de beste. Hun onzichtbare, naadloze slips zijn heel handig. Je ziet er écht niets van. Je hebt drie soorten: De “boxer”. Niet echt een boxer, maar het bedekt meer van je billen en het komt hoger op je buik. Niet mijn favoriet, want het is niet genoeg opgesneden en snijdt op mijn heupen. Mijn favoriet is de brazilian slip, maar die komt wel redelijk laag. En dan heb je ook nog de string. Ik zou die niet aanraden om een zweterige cardiosessie te gaan doen, en al helemaal niet om te gaan squatten, maar voor een upper body day is die zeker oké.

sportslips

Ook qua bh’s is Hunkemoller on point. Er zijn drie verschillende levels van bh’s, zodat iedereen zijn ding kan vinden.
Level 1: Light support of voor “kleinere” meisjes
Level 2: Medium support
Level 3: High support of voor “grotere” meiden 😉
Level 2 en 3 hebben ze niet in mijn maat, maar honestly: Level 1 is voor mij al steun genoeg, zelfs om in te joggen. No worries dus, the girls will be supported.

Leggings

Hét belangrijkste. We willen: cellulite verbergen, een mooie booty hebben, het buikje moet platgedrukt worden, het mag niet doorzichtig zijn, NO cameltoe… Pffff een tall order voor een stukje lycra stof. Ik draag eerlijk gezegd leggings van zowel duurdere als minder dure merken: Alphalete, Hunkemoller, Gymshark, Puma, Primark, H&M,… Het spreekt voor zich dat je niet moet gaan squatten in de meeste leggings van Primark (hoewel ik één set heb waar ik heel tevreden van ben). Als je kijkt naar prijs-kwaliteit ben ik het meest tevreden van H&M. Ondersteunend, mooi en niet te duur. Bij Gymshark zijn enkel de donkerdere kleuren squatproof en bij Hunkemoller hangt het een beetje af van welk model je neemt. Altijd de squatcheck doen dus (hieronder prachtig gedemonstreerd – hij is squatproof by the way). Als het je tenminste iets kan schelen, want om eerlijk te zijn: Ik draag ook lichtblauwe broeken op legday hoor,…

squatcheck

(Crop-) tops en bovenstukken

Ik heb natuurlijk tops van allerlei merken en allerlei prijzen, maar mijn favoriet? Zonder enige twijfel: Gymshark, Gymshark, Gymshark. Ik heb al leggings van 60euro gekocht omdat ik het bovenstukje dat erbij paste (van 35euro) zo mooi vond en een bijpassende set wilde. Ze zijn altijd supermooi afgewerkt met bandjes en ditjes en datjes. En doordat ik niet “groot” ben, kan ik ook hun croptops (vaak met pads) dragen zonder bh eronder. Hun longsleeve croptops met thumbholes zijn BOM. Bewijs hieronder 😉

Schoenen

We eindigen met schoenen. Voor gewone fitness moet je je niet veel zorgen maken over de kwaliteit van je sneakers. Squatten doe je zelfs beter zónder. Ik wissel graag veel af en mijn schoenen moeten bij mijn outfit passen. Dus ik draag vaak goedkope sneakers van Primark. Als ik ga lopen, draag ik uiteraard wél degelijke schoenen van Nike. Als je vaak en lang loopt, laat je jezelf best eens opmeten.

sportschoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *