Do what makes your soul happy

Komende week daag ik jullie uit om samen met mij iedere dag iets te doen waarmee je in beweging komt, maar waarmee je jezelf óók -en vooral- gelukkig maakt! Sporten wordt veel te vaak (ook voor mij) iets van de moetes als je wil afvallen, maar het is het leukst als je iets doet gewoon for the fun of it. En de paar calorietjes die we ermee verbranden zijn mooi meegenomen. Onder de foto lees je enkele verrassende manieren om deze week me-time te nemen en tegelijkertijd in beweging te blijven.

soul

  1. Haal het springtouw, de trampoline of de hoelahoep van je kleine nichtje of zusje boven en laat het kind in je naar boven komen. Of ga naar de speeltuin en klim in de speeltuigen, ga van de glijbaan en schommel met je beste vriendin.
  2. Hou een danspartijtje in je woonkamer met je lief/kind/ouders.
  3. Geniet van het winterse zonnetje en ga met de fiets naar het werk of maak een lange wandeling in het bos.
  4. Terwijl je blij wordt van een telefoongesprek (van een uur) met je beste vriendin, wordt je ook nog eens fitter als je terwijl op en neer wandelt door je huis.
  5. Een stomende vrijpartij! Need I say more?!
  6. Voorjaarsschoonmaak: Haal alles uit je kasten en poetsen maar! Je hartslag gaat ervan omhoog en je hebt ook nog eens dat gelukzalig gevoel van een proper huis nadien.
  7. Ga eens stevig shoppen (ieder excuus is goed)!

Heb jij mijn tips opgevolgd? Of heb jij zelf nog ideetjes? Hou me op de hoogte via social media of hieronder in de comments!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *