Sculpt by Leen

flyer sculpt by leen

Wat is ‘Sculpt by Leen’

Een op pilates geïnspireerde, spierverstevigende workout. ‘Sculpt by Leen’ is low impact: we springen niet en alle bewegingen zijn aan te passen aan elk niveau. Daarom is Sculpt toegankelijk voor iedereen: Van 12 tot 112 jaar, iedere soort en maat. Sculpt is een plek om aan jezelf te werken zonder druk te voelen van iets of iemand. Daarom sta ik erop dat de Sculptlessen niet enkel sportlessen zijn, maar ook een toevluchtsoord om aan jezelf te werken. Me-time. Us-time 🙂 Je kan per beurt betalen, maar het is voordeliger om een tienbeurtenkaart te nemen, ook omdat je er tal van voordelen bij krijgt.

Wat krijg je bij een tienbeurtenkaart?

  • 10 lessen, duh 😉 enkel geldig op jouw naam (je kan je kaart niet uitdelen)
  • Toegang tot een WhatsApp-groep waarin ik tips and tricks deel voor een actiever leven en waar jij vragen kan stellen aan mij (of aan elkaar)
  • Voedingstips
  • Een community van mensen die allemaal met dezelfde dingen bezig zijn
  • Je mag eenmalig iemand meebrengen die gratis mag komen proberen
  • Hopelijk een beetje extra zelfvertrouwen, (body)positivity en selflove

Praktisch

De lessen gaan door in de turnzaal van de St-Vincentiusschool in Oostakker:
St-Rafaëlstraat 14
Deze straat ligt achter Oostakker dorp in een zijstraat van de Bredestraat (ga links achter bakker Hemelsoet – er staat een pijl naar de school). Aan gebouw K zie je links een grote felgroene poort die open zal staan. Rij erop en zet je fiets of auto achter het gebouw. De deur (nooduitgang) van de turnzaal zal open zijn achteraan het gebouw.

De lessen gaan alle dinsdagen door (met uitzondering van 24 en 31 december) om 20u.

Draag sportieve en gemakkelijke kledij waarin je je goed voelt en neem water en een handdoek mee. Er zijn matjes van de school die we mogen lenen, maar voor je eigen comfort is het misschien beter om je eigen matje mee te nemen.

Kostprijs?

De prijs van een tienbeurtenkaart is 90 euro.
Een enkele beurt is 11 euro.

De betalingen gebeuren cash of met payconic.
Overschrijven kan ook. Stel dat je na één keer proberen geïnteresseerd geraakt bent in een tienbeurtenkaart, mag je de overschrijving doen in de loop van de week. Je krijgt je beurtenkaartje dan aan het begin van de volgende les.

2 Antwoorden op “Sculpt by Leen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *