Are you ready for change?

Het einde van de zomer is in zicht. De cocktails zijn op. De reis is voorbij. En het echte leven start weer. Ik zie september altijd als een nieuw begin. Met het vallen van de bladeren is het ook tijd om de zomerkilo’s te doen wegvallen. Opnieuw energiek aan de werkweek beginnen? Goede gewoontes starten voor het te koud wordt en we helemaal niet meer uit de zetel willen komen? Well, I’m your girl!

Iedere maand van dit najaar, geef ik jou een challenge. Om je routine eens om te gooien of om jou een duwtje in de rug te geven. Vier challenges om tijdens de feestdagen je beste, slankste en fitste zelf te kunnen zijn 😉

September: Planken! 

Ik daagde je in een eerder blogbericht al uit om te planken en we gaan dat gewoon opnieuw doen. Planken is supergoed voor je hele lichaam. Check mijn vorige bericht over planken en volg mijn schema voor beginners een maand lang. Lees je mijn blog al langer en ben je ondertussen een volleerd planker? Volg dan onderstaand schema of kijk eens naar mijn blogbericht over plankvariaties om jezelf een extra uitdaging te geven.

plank challenge gevorderden

Hieronder kan je de komende challenges al vinden om je mentaal voor te bereiden 😉

Oktober: Squats

November: Push-ups

December: Burpees

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *