Personal Coaching

Wil jij graag fitter, gezonder en slanker door het leven gaan? Heb je het gevoel dat wat je ook probeert, niet werkt? Dan kan ik je helpen. Als ervaringsdeskundige en Personal Coach stel ik, samen met jou, een individueel trainingsplan op. Sporten helpt tegen stress en depressie en geeft je meer zelfvertrouwen. Al na een paar trainingen zal je je beter in je vel voelen. Zeker in combinatie met gezonde, licht verteerbare voeding.

Voor wie?

Heb je net een blessure achter de rug? Heb je overgewicht en wil je het roer omgooien? Heb je een zittende job? Lukt het je maar niet om de motivatie te vinden om te gaan sporten? Of ben je al sportief, maar zoek je iemand die je nét dat beetje meer pusht? Kortom: Are you ready for change? Dan ben ik je partner in het (opnieuw) opbouwen van een goede conditie en het verliezen van kilo’s. Ook voor groepstrainingen mag je me contacteren.

Woon je niet in het Gentse en kan je niet tot hier komen? Geen nood, ook voor jou heb ik een oplossing. Ik heb verschillende workoutschema’s. Mail me voor meer info en neem die stap naar een fittere versie van jezelf.

Prijzen

Contacteer me via onderstaand formulier 😉