Personal Coaching

Update coronavirus: Je kan nog steeds afspraken boeken bij mij. Indien je dat liever niet doet, kan je nu genieten van online coaching voor 30 euro per maand. Contacteer me voor meer info.

ACTIE: Krijg bij een tienbeurtenkaart nu een beurt Personal coaching GRATIS

Wil jij graag fitter, gezonder en slanker door het leven gaan? Heb je het gevoel dat wat je ook probeert, niet werkt? Dan kan ik je helpen. Als ervaringsdeskundige en Personal Coach stel ik een individueel trainingsplan op. Sporten helpt tegen stress en depressie en geeft je meer zelfvertrouwen. Samen met mij bouw je de fundamenten voor een gezonde relatie met sport en eten. Al na een paar trainingen zal je je beter in je vel voelen. Zeker in combinatie met gezonde, licht verteerbare voeding.

Voor wie?

Heb je net een blessure achter de rug? Heb je overgewicht en wil je het roer omgooien? Heb je een zittende job? Lukt het je maar niet om de motivatie te vinden om te gaan sporten? Of ben je al sportief, maar zoek je iemand die je nét dat beetje meer pusht? Kortom: Are you ready for change? Dan ben ik je partner in het (opnieuw) opbouwen van een goede conditie en het verliezen van kilo’s. Ook voor groepstrainingen mag je me contacteren.

Woon je niet in het Gentse en kan je niet tot hier komen? Geen nood, ook voor jou heb ik een oplossing. Ik heb verschillende workoutschema’s.

Uren

Ik heb nog een parttime job en ben beschikbaar voor coachings op volgende momenten:

Woensdag en donderdag vanaf 13u30 (tot 21u)
Vrijdagvoormiddag (tot 11u30)
Zaterdag en zondag de hele dag tot 19u

Prijzen

Ik vraag 400 euro voor een tienbeurtenkaart. Hierbij krijg je ook voedingstips en krijg je 50% korting op het Personal Bodyplan. Ik meet je op en we werken naar langetermijndoelen. In maart en april krijg je bij een tienbeurtenkaart 1 les gratis!

Een enkele Personalcoachingsessie kost 50 euro. Hiermee kan je ontdekken of het klikt tussen ons en krijg je een toffe sportsessie waarin ik je laat proeven van hoe een Personal Coaching eruit zou zien.

Ik ben ook beschikbaar voor duo-coaching of groepstraining in kleine groep (enkel vanaf april tem september en maximum 4 personen – 65 euro per uur). Wil jij dus eens met je mama, tante, broer of beste vriendin trainen? Heb je het gevoel dat je niet genoeg begeleiding krijgt tijdens gewone groepslessen in de fitness? Is een Personal Coach te duur? Dan kan je op die manier ook bij mij komen trainen! My only aim is to help EVERYONE in some way or the other.

Heb je interesse gekregen in Personal Coaching? Vul dan onderstaand formulier in.