Meer is minder

Less is more, toch? Nope! In dit geval niet. Het is de tijd van goede voornemens en dit jaar wil ik afstappen van: minder snoepen, minder cola light drinken, minder wegen,… Ik wil meer! I don’t want to think about what I have to lose, but about what I have to gain!

new year

Happy 2020! Hopelijk geraak je snel terug in je gewone ritme en back on track! In de eerste plaats is het beter om dit jaar haalbare en concrete doelen te stellen. Dus niet: “Ik wil 10kg afvallen”, maar concrete acties die dat uiteindelijke doel mogelijk kúnnen maken, zonder erop te focussen. Enkele voorbeelden kan je vinden in mijn laatste instagrampost. En dit jaar wil ik méér, want meer zal in veel gevallen uiteindelijk leiden tot minder.

– Meer water drinken, zal (hopelijk) leiden tot minder cola light drinken
– Meer fruit eten, zal leiden tot minder snoepen en minder calorieën
– Meer gewicht heffen in de gym, zal uiteindelijk leiden tot minder lichaamsgewicht
– Meer luisteren naar je lichaam, minder vaak ziek
– Meer me-time, minder stress
– Meer slaap, minder stress
– Meer Yoga, minder STRESS!!

yoga bridge

Voornamelijk dat eerste is iets wat ik al een jaar wil, maar wat me maar niet lukt. Zo dikwijls dat ik tegen mezelf gezegd heb: Geen druppel cola meer. Of misschien dan toch één blikje. Of een flesje… Of twee… Of drie (facepalm).

Naast mijn gezondheidsdoelstellingen, staat er nog iets anders op de voorgrond: Ik wil mijn bedrijf uitbreiden zodat ik méér kan doen. Voor jou. En voor mezelf. Het zal een grote investering zijn, maar het is het waard. Ik voelde lange tijd dat ik vast zat en niet goed wist hoe ik vooruit kon gaan. Deels kwam dat gevoel uit schrik, maar nu ben ik stappen aan het zetten om dat doel wél te bereiken and boy, it is exciting… Het doet mijn hart racen, op de goeie manier 😀 2020 wordt nóg beter dan 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *