Live coaching

Privécoaching of coaching in kleine groep? Enkele lessen of begeleiding op langere termijn? Dat kan je bij mijn live coaching krijgen. Lees hieronder meer!

Waarom iedereen een personal trainer zou moeten inhuren:

Wil je dan ook nog eens begeleiding met iemand die ooit in jouw positie stond?
Wil je geïnspireerd worden door een echte vrouw met haar eigen imperfecties en leren waar fitness en gezondheid écht om draait?
Dan ben ik de coach voor jou! 

Met mijn bijna 3000 uur coachingervaring hielp ik al meer dan 100 vrouwen (en enkele mannen) naar een fittere, gezondere levensstijl met meer zelfvertrouwen en een beter lichaamsbeeld zonder rugklachten of andere pijntjes. Een beter leven is hun deel! De trainingen zijn namelijk aangepast aan jouw doelen, eventuele blessures, pijnpunten en voorkeuren. 

Live coaching gaat door in mijn trainingsstudio in Oostakker, bij Gent. Het exacte adres krijg je bij inschrijving. We spreken onderling af wanneer je kan en wil komen trainen. Ik raad aan, afhankelijk van je doelen, om minstens twee uur per week te komen trainen. Je kan vaste uren krijgen of week per week afspreken (maar dan zijn de opties beperkter). Dit zijn mijn openingsuren vanaf augustus:

Coaching buiten deze uren is mogelijk aan een aangepast tarief. Dat bespreken we tijdens het opstellen van de afspraken.

Hej, ik ben Leen, jouw coach!

In 2016 woog ik 135kg en besloot ik een Gastric Bypass te laten doen. Ik verloor bijna de helft van mijn lichaamsgewicht en ik kan niet beschrijven hoe goed ik mij nu voel.
Fitness is intussen mijn passie geworden, maar ik weet nog hoe moeilijk het was om ermee te beginnen en het vol te houden. Maar de waarheid is: Als ik niet was begonnen met sport en weightlifting had ik nooit zo’n resultaten kunnen behalen. 
Ik moest het echter allemaal mezelf aanleren en daar ben ik veel tijd meer verloren. Daarom ben ik de uitgelezen persoon om jou sneller te helpen. Ik wil mensen helpen naar een gezondere en gelukkigere versie van zichzelf, met meer zelfvertrouwen en energie. Als ik het kon, kan jij het ook!

transformatiefoto Leen Peeters

Small group training

Trainen met je lief, je moeder of je beste vriendin? Samen fit worden en je tegelijkertijd amuseren en je band versterken? Privé coaching aan een goedkopere prijs per persoon? 
Check en dubbelcheck!

Tienbeurtenkaart small group training
(max 3 personen)

Je krijgt, net zoals bij privé coaching, persoonlijke begeleiding in jouw fitnessjourney. Dus ook als je partner helemaal andere doelen heeft, kan je samen komen trainen.

Indien je graag een eenmalige teambuilding wil organiseren met meer dan drie personen, neem dan contact op voor een offerte.

Privé coaching

Je krijgt privé-begeleiding met mijn undevided attention!
We werken intensief op de basis bewegingspatronen en hoe verder je vordert, hoe meer je leert over fitness en de juiste programmatie van workouts!

Tienbeurtenkaart privé coaching
(enkel trainingen)

Als je naast trainingen ook graag gratis voedingsadvies en workoutplannen krijgt en wil genieten van zeer veel extra’s, kies dan het VIP-abonnement.

VIP-abonnement (drie maanden)

We plannen eerst een kort zoomgesprek om te zien of het klikt tussen ons. Dat is erg belangrijk voor mij, aangezien ik niet iedereen ga begeleiden.
Mijn klantenbestand is zeer beperkt en ik neem niet vaak nieuwe mensen aan. Er is wel altijd de mogelijkheid om je op een wachtlijst te zetten en als eerste aan de beurt te komen.
Als je coaching neemt, ga je automatisch akkoord met mijn coachingvoorwaarden.

"Leen is niet enkel een sportcoach, maar ze is ook een mental coach. Na een zware week weet ze perfect wat ik nodig heb."
"Nadat ik met Leen heb afgesproken, voel ik weer de positieve energie door mij stromen en ben ik blij dat ik gesport heb."
"Dankzij de coachings heb ik ontdekt hoe leuk sporten kan zijn onder de juiste begeleiding. Een echte aanrader."
"Dankzij Leen bereik ik eindelijk de resultaten die ik al mijn hele leven wilde. Er gaat niets boven de persoonlijke begeleiding."
"Dankzij Leen heb ik eindelijk mijn zelfvertrouwen terug en ga ik nu graag naar de fitness!"

Frequently Asked Questions

Dat hangt volledig af van jouw doelen, waar je vandaan komt en hoe lang je coaching neemt. In het algemeen zien we bij mensen die zich goed aan de planning houden en er helemaal voor gaan, een significant verlies van centimeters en tot 10kg gewichtsverlies op drie maanden (meer gewichtsverlies op zo’n korte tijd is niet gezond). Maar het voornaamste is de mindsetverandering, het zelfvertrouwen en de kennis over (voeding en) fitness die hét verschil gaan maken op langere termijn.

Ja, je kan absoluut de coaching verlengen als jij het gevoel hebt dat je meer accountability nodig hebt en iemand die je blijft motiveren. De meeste mensen beginnen met een tienbeurtenkaart omdat dat een minder grote investering is. Tenzij ze al veel weten over fitness en voeding, kiezen ze na vijf weken meestal voor een abonnement om toch te verdiepen. Je kan dat onbeperkt verlengen. Het is wel altijd mijn doel om mensen zo snel mogelijk aan te leren hoe ze zelf thuis of in de fitness moeten trainen. Zie coaching als een kickstart of als een manier om de baisbewegingen te leren. Het is niet mijn bedoeling iemand afhankelijk van mij te maken. Je moet wel tijdig laten weten indien je wil stoppen, zodat ik de begeleiding op de beste manier kan afronden.

Voedingsadvies is niet inbegrepen in een tienbeurtenkaart omdat voeding iets is dat we op langere termijn moeten blijven evalueren. Daarom is drie maanden daarbij het minimum. Ik kan wel enkele basistips meegeven om je op gang te zetten op vlak van voeding. De waarheid is dat mensen stiekem al weten waarmee ze moeten beginnen, maar de motivatie ontbreekt. Aan de basics kan je al werken met mijn motivatie en accountability.

Ik heb een eigen fitnessstudio In Oostakker, dicht bij Gent, met het belangrijkste materiaal dat jij nodig hebt. Het adres krijg je enkel bij officiële inschrijving. Ik ga gewoonlijk niet mee naar de fitness, zeker nu niet tijdens corona, maar ik kan wel éénmalig meegaan om je meer zelfvertrouwen te geven, rond te leiden en enkele machines te laten zien. De fitness is geen enge plaats, iedereen is daar voor zichzelf en zullen enkel applaudisseren voor jouw motivatie om te gaan trainen!