Abs ’n Butt Killah

Schaamteloos reclame maken voor jezelf: Daar heb je social media voor, toch? ­čśë

Ik ben recent begonnen met iets waar ik deze zomer een passie voor ontwikkelde: groepslessen geven. Personal Coaching is enorm tof en zal altijd mijn┬ácore business┬áblijven, maar tijdens groepslessen kan je zien hoe mensen elkaar motiveren en dat is als coach een genot om te zien. Kom dus allemaal af naar mijn groepsles: Abs ’n Butt Killah┬áin B.O.S.S. Dance Complex aan Dampoort.

abs 'n butt killah Leen

Abs

Buikspieren zijn mooi, maar het is jammer genoeg niet iedereen gegeven om blokjes of lijnen op je buik te zien. Ik heb dat zelf jammer genoeg ook niet, door mijn huidoverschot op mijn buik. Maar je hoeft geen perfect platte buik te hebben. Wat belangrijker is, is een sterke buik: Voor je zwangerschappen, als ondersteuning van je rugspieren en je organen,… Daarvoor kan je bij mij terecht: Abs specialist van dienst! Ik combineer supersets met circuittraining om voldoende afwisseling te geven.

Butt

Een mooie, ronde booty kweken. Het is niet meer enkel voor vrouwen. Steeds meer mannen willen met de feestdagen in hun kostuum een mooie kont. Icoming: Moi!┬áEn voor vrouwen blijft de, naar mijn mening erg gezonde,┬ábootytrend natuurlijk voortduren. Belangrijk is, naast oefening, dat je ook goed eet: Veel prote├»nen eten (een eitje dagelijks, yoghurt na je training, vlees of vis bij het avondeten,…). Eet zoveel koolhydraten als je wil, maar stop om 16u. Mijn redenering is dat je dat ’s avonds niet meer nodig hebt.

Killah?

Coole naam natuurlijk en ik ben erg blij dat Bruce mij zo noemt, maar het is met een korrel zout te nemen. Mijn lessen zijn uitdagend, zonder t├ę zwaar te zijn. Er is niemand die niet meer kan lopen of bijna moet overgeven tijdens mijn les. Na een korte warmop om de hartslag op te drijven en de spieren te activeren, gaat het vooral om spierkracht. We werken met weerstandsbanden rond de benen om de spieren harder te laten werken en ik probeer er veel afwisseling in te steken.

Wil je dus eens gratis uitproberen? Kom dan deze donderdag langs bij B.O.S.S. en doe mee met mijn les. En wie al een weerstandsbandje heeft, mag dat meenemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *