Het was eigenlijk een online cliënte van mij die vroeg hoe ik toch zo’n goeie foto’s kon trekken van mezelf. Ik vraag namelijk regelmatig progressfoto’s van mijn cliënten, zeker als ik ze niet vaak zie, zoals mensen die ik online begeleiding geef. Ze vond haar foto’s naast de mijne maar shitty (niet waar trouwens, top bezig Stefany!) en wilde weten hoe ik dat toch doe voor de grammm 😉 Ik geef EINDELIJK toe en deel jullie alle geheimen van een plumpe booty en tiny waist 😉

In corona-tijden mogen we wel eens lachen en ons bezig houden met oppervlakkigheden ook he 😉 ik ben hier om je mind even af te leiden en te giechelen, al dan niet een beetje cringy.

Oké disclaimer: Je moet natuurlijk wel genetisch gepredispositioneerd zijn om een slanke taille en brede heupen en glutes te krijgen (I got it from my grandmomma lol) en je moet je glutes natuurlijk ook wel trainen. Maaaaar er zijn enkele geheimen die fitnesspeople op instagram gebruiken om alles er nog een beetje ronder en perky-er te doen uitzien.

Disclaimer twee: Ik ben niet verantwoordelijk voor gebroken ruggengraten of creepy instastalkers na het posten van dit soort foto’s :’)

Zij/achter

Hierboven zag je al een foto als je langs opzij/achter een foto neemt. Je gaat staan met je zij naar de camera. Je zet je ene voet een beetje naar achter (in dit geval mijn linker been). En dan kijk je over je schouder. Span je linker bilspier op voor die mega-curve van rug naar billen zoals je bij mij ziet.

Vooraanzicht

Ik heb heel brede heupen (en lipoedeem waardoor ik ook nog eens een vetophoping heb op mijn heupen) en korte beentjes, dus als ik een gewone niet-geposeerd foto neem langs voor ziet het er een beetje gek uit. Daarom draai ik altijd één been naar buiten en leun ik in de heup van het andere been (in deze foto mijn rechter been). Als je dan ook nog eens je hand omhoog doet waardoor je buik helemaal strak wordt, vergroot je de illusie alleen maar!

Zijaanzicht

Als je zoals in onderstaande foto van opzij trekt, leun dan in de heup het dichtste bij de spiegel. Dat kan al een enorm verschil maken, maar draai je andere voet (in dit geval mijn rechtervoet) opzij en zie pas echt de transformatie. Final tip: Cover that face with yo phone cuz aint no workout gonna fix that mess :’)

 

Have some fun with it en probeer zelf eens voor de spiegel 😀 Tag mij in je creaties op instagram en de beste foto wint mijn booty workoutplan! Succes!

GRATIS E-BOOK

Wil jij graag de eerste stappen zetten naar een gezondere en meer zelfzekere jij? Vul dan hieronder je naam en e-mail in en ik stuur de gratis pdf rechtstreeks naar je mailbox

Good vibes only! Je kan eender welk moment uitschrijven. PS: Bevestig de e-mail als je hem gekregen hebt (check ook je spam)