Home workoutplannen

Nieuw: Fatloss workoutplan

HIIT is een pittige, maar de meest efficiënte manier om thuis vet te verbranden. Je hebt geen materiaal nodig om eens goed te zweten en jezelf uit te dagen. Naast 10 uitdagende workouts om uit te kiezen met bijbehorende filmpjes, krijg je ook voedingsadvies voor gewichtsverlies. Het fatloss workoutplan kan je aankopen voor 20 euro. Het is een plan waar je eindeloos mee verder kan omdat ik je ook manieren laat zien om je eigen workout op te bouwen. Je hoeft dus niet blindelings te volgen. Een goed plan op zichzelf, maar nog beter om te combineren met weerstandstraining (check al mijn andere plannen daarvoor).

Beginners

Heb je veel overgewicht? Kan je niet springen? Kan je geen zware gewichten tillen? Heb je bovendien niet veel kennis over fitness, en wil je graag extra uitleg? Dan is dit workoutplan ontworpen voor jou! Je leert alle beginselen om aan je #fitnessjourney te starten, zonder veel te investeren.

Ga in acht weken van extreme beginner naar gevorderde. Verlies daarbij al de eerste kilo’s en stap met veel zelfvertrouwen de fitness binnen. Nadien kan je verder met het home workoutplan voor gevorderden, de algemene workoutplannen of een Personal Bodyplan. De prijs voor het workoutplan voor beginners is 20 euro. Hoe je het workoutplan krijgt, lees je onderaan deze pagina bij ‘betalingsinstructies’.

homeworkout

Gevorderden

Sport je al regelmatig? Ga je lopen, zwemmen of doe je groepslessen? Heb je geen fitnessabonnement? Wil je voornamelijk dat beetje strakker worden? Of wil je je gewrichten ondersteunen tijdens het beoefenen van je hoofdsport? Dan is mijn home workoutplan voor gevorderden perfect voor jou. Het is ook een goeie opvolger voor het Home workoutplan voor beginners! Voor 20 euro is het van jou. Kijk onderaan de pagina naar de ‘betaalinstructies’.

Betalingsinstructies

Heb je interesse gekregen in één van mijn Home workoutplans? Volg dan onderstaande betalingsinstructies op.

Schrijf het bedrag van het workoutplan dat jij wil over op:
Leen Peeters
BE45 9731 4275 0789
Zet in de mededeling over welk workoutplan het gaat.
Stuur me ook een
mailtje.

Bijvoorbeeld:
Bedrag: “20”
Mededeling: “beginner home workoutplan”

Het is erg belangrijk de overschrijving op de juiste manier te doen en ook eventjes een mailtje te sturen. Je krijgt een bewijsje en het workoutplan via mail van zodra ik de betaling ontvangen heb.