Home + Gym workoutplannen

Deze plannen focussen zich specifiek op één lichaamsdeel, zonder de rest uit het oog te verliezen. Je krijgt dus wel een fullbodyworkout, maar werkt voornamelijk op één “probleemzone”. Wil je toch een algemeen fullbodyplan, geef ik je instructies om alle workoutplannen te combineren. Het is de bedoeling om met deze workoutplannen naar de fitness te kunnen gaan! Heb je dus een fitnessabonnement, maar heb je nog een duwtje in de rug nodig? Dan zijn deze plannen ideaal.

Deze workoutplannen zijn 20 euro per stuk, maar koop je alledrie de workoutplannen krijg je eentje gratis en is het dus nog maar 40 euro! De betalingsinstructies kan je onderaan de pagina vinden.

Coreplan

Je focus is: Dat lage buikje wegkrijgen. Buikspieren te ontwikkelen om je rug te ondersteunen. Slanker te zijn. Rechter te lopen. In het dagelijkse leven minder vaak rugpijn te hebben. Je krijgt ook ondersteuning qua voeding, want abs are made in de kitchen, dear 😉

booty workoutplan

Bootyplan

Je focus is: Die ronde booty krijgen die nu zo populair is. Een strakkere kont die mooier uitkomt in die jeans. Een sterke onderrug. Krachtigere beenspieren en meer definitie.

Armsplan

Je focus is: Door je gespierde schouders een smallere taille krijgen. Slanker lijken door een mooie lijn op je arm. Sterker worden om in het dagelijkse leven gemakkelijker boodschappen te kunnen doen, dingen te kunnen opheffen of ophangen.

happy lifting
Studio Rammeloo

Betalingsinstructies

Heb je interesse gekregen in (één van) mijn Home + Gym workoutplans? Volg dan onderstaande betalingsinstructies op.

Schrijf het bedrag van het workoutplan dat jij wil over op:
Leen Peeters
BE45 9731 4275 0789
Zet in de mededeling over welk workoutplan het gaat.
Stuur me ook een mailtje.

Bijvoorbeeld:
Bedrag: “20”
Mededeling: “bootyplan”

Het is erg belangrijk de overschrijving op de juiste manier te doen en ook eventjes een mailtje te sturen. Je krijgt een bewijsje en het workoutplan via mail van zodra ik de betaling ontvangen heb.