Gymshark66

Oké ik moest altijd al een danske placeren om in mijn high-waisted broek te kunnen (small waist – big butt), maar dit was te erg. Is mijn broek gekrompen in de was? Toen ik dubbelcheckte op de weegschaal, zakte ze bijna terug af, die te kleine broek. Ik kreeg een krop in mijn keel. Ik had het de afgelopen weken wel gevoeld. Er was wat extra jiggle, het buikje was een beetje opgeblazen, maar dat het zo erg was… Dat wist ik niet.

gymshark66
Ik was meer dan vijf kilogram terug bijgekomen in vier maanden tijd. Dat is écht veel. De ZÉVEN is er weer! Het is geleidelijk aan gegaan: Een kilootje of twee tijdens de zomer die er niet af ging, stress, drukte, een andere anticonceptiemethode,… Het was wel iets waarvoor ze mij gewaarschuwd hadden voor en na de Gastric Bypass: De meeste mensen komen 10% van hun gewicht terug aan. Not acceptable voor mij. Ik ben zélf een coach. Ik help mensen afvallen. Ik sport drie uur per dag en eet gezonde, onbewerkte voeding… Maar blijkbaar eet ik ook opnieuw te veel, of heb ik me een beetje te veel geamuseerd op feestjes de laatste tijd (rosé is zo lekker). Of er is iets anders aan de hand. Dat zal ik te weten komen bij de diëtiste over twee weken als ze mijn lichaamssamenstelling bestudeerd heeft.

gymsharkchallenge

In tussentijd start ik al met een heel leuke en gezonde challenge van Gymshark: 66 dagen om je leven te veranderen. 66 dagen om betere gewoontes te kweken. Je kan meedoen door eender wat te doen: Meer water drinken, meer sporten, beter voor jezelf gaan zorgen,… Het maakt niet uit. En de challenge is op mijn lijf geschreven, want mijn doel is om terug 66kg te wegen! Of toch alleszins terug die ZES op de weegschaal te zien.

Ik zal nog wel eens bloggen over mijn (hopelijke) vooruitgang, maar voor dagelijkse updates volg je best mijn Instagram. Wish me luck!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *