Groepslessen

Schrijf je hier in voor mijn groepslessen

Wil je graag fitter en sterker worden, maar is personal coaching niet haalbaar voor jou? Of ben je al erg sportief, maar wil je eens wat variatie in je weekschema? Dan zijn groepslessen ideaal voor jou. Ik bied vanaf september een vast lessenrooster aan, voor ieder wat wils: Krachttraining, cardiotraining, stretching en fullbodyworkouts om U tegen te zeggen.

Groepslessenrooster

Maandag:
12u-13u Strong by Leen (kracht – upper body)
Dinsdag:
20u-21u Sculpt by Leen (live)
Woensdag:
17u30-18u30 Booty by Leen (kracht – lower body)
Vrijdag:
12u30-13u10 Lunchtime Sculpt via Zoom
Zaterdag:
16u-17u Beginner Bootcamp (cardio – fullbody)
17u-18u Apero Abs en stretching (buikspieren en ontspanningsoefeningen)
Zondag:
11u-11u40 Sunday Sculpt via Zoom

groepslessenrooster Leen Peeters

Prijzen en inschrijving

Eénmalig: 9 euro
Tienbeurtenkaart: 90 euro / 60 euro voor zoom
Abonnement 3 maanden: 150 euro
Abonnement 6 maanden: 280 euro

Inschrijven voor mijn groepslessen kan via deze inschrijvingstool. Opgelet: Er zijn maar 6 plaatsen per live les (zoom is ongelimiteerd). Schrijf je dus enerzijds op tijd in en neem anderzijds niet onnodig een plekje in van iemand anders. Annuleer dus opnieuw als het niet meer mogelijk is voor jou om te komen. *

Extra uitleg

Strong en Booty zijn workouts waarbij we gewichten gebruiken om het lichaam te versterken. Tijdens de lessen krijg je de beginselen van krachttraining mee. We werken een maand rond dezelfde soort oefeningen.

Sculpt is mijn eigen concept dat op pilates geïnspireerd is. We verstevigen onze hele lichaam op een manier die low impact (zonder springen) en spierverstevigend is. Daarom is Sculpt toegankelijk voor iedereen: Van 12 tot 112 jaar, iedere soort en maat. Sculpt is een plek om aan jezelf te werken zonder druk te voelen van iets of iemand.

flyer sculpt by leen vrij zon.jpg

Op zaterdag gaan we all in (want in het weekend hebben we alle tijd om te sporten) met een bootcamp gevolgd door een absworkout (al dan niet thuis gevolgd door een aperitiefje 😉 ). Het bootcamp is een high intensity high impact cardio workout, maar geen nood: Iedereen kan meedoen. Vet verbranden en je hart trainen in groep. Nadien kan je blijven voor een cooldown waarbij we focussen op buikspieren en eindigen met een zalige stretching.

* Tijdens de rest van 2020 test ik hoe succesvol de groepslessen zijn. Ik behoud me het voorrecht om groepslessen te schrappen indien er meer dan vier weken minder dan vijf personen komen opdagen per les. Alsook indien er iets tussenkomt van mijn kant, laat ik dat weten.

Bannerfoto: Studio Rammeloo