Groepslessen

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen, geef ik enkel online les via zoom. Check hieronder het lessenrooster (geldig vanaf 9/11).

Schrijf je hier in voor mijn online groepslessen

Wil je graag fitter en sterker worden, maar is personal coaching niet haalbaar voor jou? Of ben je al erg sportief, maar wil je eens wat variatie in je weekschema? Dan zijn groepslessen ideaal voor jou. Ik bied een vast lessenrooster aan, voor ieder wat wils: Krachttraining, cardiotraining, stretching en fullbodyworkouts om U tegen te zeggen.

Groepslessenrooster

Maandag:
12u-12u40 Strong by Leen (kracht – upper body)
Dinsdag:
20u-20u40 Sculpt by Leen
Woensdag:
17u30-18u10 Booty by Leen (kracht – lower body)
Zaterdag:
16u-16u40 HIIT@home (cardio – fullbody)
Zondag:
11u-11u40 Sunday Sculpt

Prijzen en inschrijving

Eénmalig: 6 euro (betaal op voorhand via de inschrijvingstool of contacteer me voor mijn betaalgegevens)
Tienbeurtenkaart: 60 euro (en krijg één les gratis). Contacteer me voor mijn betaalgegevens.

Inschrijven voor mijn groepslessen kan via deze inschrijvingstool. De inschrijvingen zijn ongelimiteerd, maar ik heb je e-mailadres nodig om de zoomlink te zenden. Je krijgt de link 20 minuten voor de les via het e-mailadres dat je gebruikt hebt om je in te schrijven.

Extra uitleg

Strong en Booty zijn workouts waarbij we het lichaam versterken. Bij Strong leer je een push up en doen we andere oefeningen voor het bovenlijf en buikspieren. Bij Booty versterken we de glutes en beenspieren. Met krachttraining verhoog je je mentale en fysieke weerbaarheid, wat erg belangrijk is in deze periode. Je hebt geen materiaal nodig voor deze lessen, maar als je gewichtjes of weerstandsbanden hebt, is dat altijd mooi meegenomen.

Sculpt is mijn eigen concept dat op pilates geïnspireerd is. We groeien de stress van ons af op een manier die low impact (zonder springen) en spierverstevigend is. Daarom is Sculpt toegankelijk voor iedereen: Van 12 tot 112 jaar, iedere soort en maat. Sculpt is een plek om aan jezelf te werken zonder druk te voelen van iets of iemand. We doen op het einde altijd een relaxatie-oefening aangezien het in deze periode erg belangrijk is om stress de baas te blijven.

Op zaterdag gaan we all in met HIIT@home. HIIT is een high intensity high impact cardio workout, maar geen nood: Iedereen kan meedoen. Vet verbranden en je hart trainen is erg belangrijk in deze tijden. We eindigen met een cool down en relaxatie. Een supertoffe fullbodyworkout dus!

Bannerfoto: Studio Rammeloo