Online groepslessen

Wil je graag fitter en sterker worden, maar is Personal Coaching niet haalbaar voor jou? Of ben je al erg sportief, maar wil je eens wat variatie in je weekschema? Dan zijn groepslessen ideaal voor jou. Ik bied een vast lessenrooster aan, voor ieder wat wils: krachttraining, cardiotraining, stretching en fullbodyworkouts om U tegen te zeggen. Je hebt geen materiaal nodig!

Prijzen en inschrijving

Eénmalig: 7 euro
Tienbeurtenkaart: 65 euro 

Inschrijven voor mijn groepslessen kan via deze inschrijvingstool. De inschrijvingen zijn ongelimiteerd, maar ik heb je e-mailadres nodig om de zoomlink te zenden. Je krijgt de link ten laatste 20 minuten voor de les via het e-mailadres dat je gebruikt hebt om je in te schrijven. Je kan me ook mailen om in te schrijven op leenpeeters90@gmail.com

Extra uitleg per les

Strong en Booty zijn workouts waarbij we het lichaam versterken. Bij Strong leer je een push up en doen we andere oefeningen voor het bovenlijf en buikspieren. Bij Booty versterken we de glutes en beenspieren. Met krachttraining verhoog je je mentale en fysieke weerbaarheid, wat erg belangrijk is in deze periode. Je hebt geen materiaal nodig voor deze lessen, maar als je gewichtjes of weerstandsbanden hebt, is dat altijd mooi meegenomen.

Sculpt is mijn eigen concept dat op pilates geïnspireerd is. We groeien de stress van ons af op een manier die low impact (zonder springen) en spierverstevigend is. Daarom is Sculpt toegankelijk voor iedereen: Van 12 tot 112 jaar, iedere soort en maat. Sculpt is een plek om aan jezelf te werken zonder druk te voelen van iets of iemand. We doen op het einde altijd een relaxatie-oefening aangezien het in deze periode erg belangrijk is om stress de baas te blijven.

Op donderdag werken we aan onze innerlijke kracht met een begeleide meditatie: Inside by Leen.

Op zondag gaan we all in met twee groepslessen: Sculpt en HIIT. HIIT is een high intensity high impact cardio workout, maar geen nood: Iedereen kan meedoen. Vet verbranden en je hart trainen is erg belangrijk in deze tijden. We eindigen met een cool down en relaxatie. Een supertoffe fullbodyworkout dus!

"Sculpt is na meer dan een jaar een wekelijkse verslaving geworden."
"Na een week groepslessen volgen is mijn rugpijn al beter!"
"De wekelijkse vaste afspraak die me gemotiveerd houdt!"
"De lessen zijn leuk en vliegen voorbij. Doet deugd na een werkdag."
"Leen houdt rekening met je niveau, waardoor iedereen mee kan doen."