Online groepslessen

Nieuw: Doe de zoomlessen wanneer jij wil!

Zou jij graag mee willen doen, maar passen de uren niet?
Krijg dan nu toegang tot mijn volledige groepslessenbibliotheek!

Wil je graag fitter en sterker worden, maar is Personal Coaching niet haalbaar voor jou? Of ben je al erg sportief, maar wil je eens wat variatie in je weekschema? Dan zijn groepslessen ideaal voor jou. Ik bied een vast lessenrooster aan, voor ieder wat wils: krachttraining, cardiotraining, stretching en fullbodyworkouts om U tegen te zeggen. Je hebt geen materiaal nodig!

Prijzen en inschrijving

Eénmalig: 7 euro
Tienbeurtenkaart: 65 euro 

Inschrijven voor een eenmalige les kan via deze inschrijvingstool. Je krijgt de link naar de zoomles ten laatste 20 minuten voor de les via het e-mailadres dat je gebruikt hebt om je in te schrijven.

Als je een tienbeurtenkaart neemt is inschrijven via de inschrijvingstool niet nodig.

Extra uitleg per les

Strong en Booty zijn workouts waarbij we het lichaam versterken. Bij Strong doen we oefeningen voor het bovenlijf en buikspieren. Bij Booty versterken we de glutes en beenspieren. Met krachttraining verhoog je je mentale en fysieke weerbaarheid, wat erg belangrijk is in deze periode. Je hebt geen materiaal nodig voor deze lessen, maar als je gewichtjes of weerstandsbanden hebt, is dat altijd mooi meegenomen.

Sculpt is mijn eigen concept dat op pilates geïnspireerd is. We gooien de stress van ons af op een manier die low impact (zonder springen) en spierverstevigend is. Daarom is Sculpt toegankelijk voor iedereen: Van 12 tot 112 jaar, iedere soort en maat. Sculpt is een plek om aan jezelf te werken zonder druk te voelen van iets of iemand. We doen op het einde altijd een relaxatie-oefening aangezien het in deze periode erg belangrijk is om stress de baas te blijven.

Op donderdag werken we aan onze innerlijke kracht met een begeleide meditatie: Inside by Leen.

Op zondag gaan we all in met twee groepslessen: Sculpt en HIIT. HIIT is een high intensity high impact cardio workout, maar geen nood: Iedereen kan meedoen. Vet verbranden en je hart trainen is erg belangrijk in deze tijden. We eindigen met enkele buikspieroefeningen en een cool down. Een supertoffe fullbodyworkout dus!

"Sculpt is na meer dan een jaar een wekelijkse verslaving geworden."
"Na een week groepslessen volgen is mijn rugpijn al beter!"
"De wekelijkse vaste afspraak die me gemotiveerd houdt!"
"De lessen zijn leuk en vliegen voorbij. Doet deugd na een werkdag."
"Leen houdt rekening met je niveau, waardoor iedereen mee kan doen."