Goede Voornemens

Op social media kon je er deze week weer niet omheen: Iedereen zei vaarwel aan 2017 en gaf aan hoe hij of zij het in 2018 beter zou gaan doen. Stoppen met roken. Geen frisdrank meer. Meer sparen… De fitness zat deze week weer boordevol. Ik vind dat fantastisch. Het is nooit te laat om jezelf te verbeteren. Ook al lukt het dit jaar weer niet, je hebt het toch geprobeerd. Niet bij de pakken blijven zitten is het allerbelangrijkste. En als je hulp nodig hebt, één tip: leenpeeters.com/personal-coaching 😉

Mijn moeder is op haar 60ste beginnen fitnessen. For. Real. Ze is al enkele centimeters buikomvang (en dat zijn belangrijke centimeters dames en heren) kwijt en voelt zich energieker. Als zij dat kan, kan jij dat ook!

Ik heb het de laatste weken zelf niet gemakkelijk gehad. Mijn gezondheid liet me in de steek, maar dat was enkel en alleen aan mezelf te wijten: Slecht slaappatroon, minder goed opgelet qua eten, minder gaan sporten (nuance: 3x per week is niet slecht, maar als je 6x gewend bent voel je je echt waardeloos) omdat ik geen energie had door het slechte slapen,… Mijn nieuwjaarsresolutie is dus: Regelmaat. Ik denk dat daarmee veel van mijn problemen opgelost zullen zijn. Op hetzelfde uur gaan slapen, op hetzelfde uur opstaan en proberen iedere dag iets te doen van sport. Enkele maanden geleden was dat logica voor mij, maar met het korter worden van de dagen, daalde ook mijn energie. Ik heb dus een hulpmiddel ingeschakeld: De Fitgirlcode Body Guide. Een E-book met zes weken lang iedere dag een half uurtje sporten. Een dag intervaltraining wordt afgewisseld met stretching. Dat moet toch lukken, niet?

fitgirlcode

Bonus: Ik kreeg er ook een sportbh, een drinkbus en een boekje vol vegetarische recepten bij. Ik ben nu een weekje bezig met de Body Guide en de workouts zijn voor mij niet superintensief, dus na verloop van tijd (als ik wat bijgeslapen ben) ga ik ook een half uurtje erbij lopen of trappen doen in de fitness. Daarnaast heb ik van mijn schoonzus voor kerst een abonnement gekregen op yogatv. De dagen waarop ik volgens de #FBG moet stretchen, ga ik dus yoga doen. Als de zes weken om zijn laat ik via mijn instagram weten hoe het verlopen is. Stay tuned!

My Girls van #Fitgirlcode hebben ook een website: fitgirlcode.nl
Volg ze op instagram voor wekelijkse tips and tricks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *