Grace Fit Guide

Sinds twee maanden ben ik zelf aan het trainen met de Grace Fit Guide. Ik wilde eens een programma van iemand anders gebruiken, om bij te leren en omdat ik eens iets anders wilde. Ik volg GraceFitUK al een tijdje. Ik ben het niet altijd met haar eens, maar ik was wel benieuwd. Ik bestelde haar fitnessguide voor de gym samen met weerstandsbanden, ankle straps en een barbell pad. Hieronder een review van haar gids.

De bundel met de producten en de gids was 90€ en absoluut zijn geld waard. De producten alleen al zijn van goede kwaliteit. Oké, je kan ze bij decathlon zeker goedkoper krijgen, maar ik was heel blij met mijn nieuwe gadgets. De gids is duidelijk met begeleidende filmpjes in een app.

gracefituk

 

De workouts duren zogezegd maar een uur, maar ik ben altijd langer bezig. Volgens mij heeft ze geen rekening gehouden met rusttijden in haar weightlifting-based program. Want voor veel leuke en afwisselende cardio moet je niet bij GraceFitUK zijn. Maar soit, dat kan ik zelf wel aanpassen 😉 Daarnaast heeft ze twee Lower Body Days in haar plan, wat voor mijn benen gewoon too much is. Ik sta iedere dag, ik heb sowieso al dikke billen, dus we gaan die niet nog meer oppompen. Dus ik skip die workout en doe een extra cardioworkout.

Heb dus geen schrik om haar programma (of eender welk programma for that matter) aan te passen aan je eigen doelen. Natuurlijk loopt iemand met weinig ervaring snel verloren in zo’n geval, dus enkele sessies bij een personal coach om jou tips te geven, is zeker niet verkeerd. En een personal bodyplan gecombineerd met coaching is nog beter.

Sinds begin deze week is Grace bezig met een extra actie waarbij ze zelf extra ondersteuning geeft aan wie haar gids gebruikt. Je kan jezelf toevoegen aan facebookgroepen met duizenden anderen voor wat fitspiration en extra info.

#GFG is wel de centjes waard en ik bewonder bosslady Grace Beverley enorm omwille van haar businessskills. En haar derrière natuurlijk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *