Forever Young

Vorige week werd ik 29. Ja 29 jaar OUD! Ik verjaar graag, heb graag de cadeautjes, leuke feestjes en de verwennerijen, maar met de jaren heb ik meer en meer moeite met het cijfertje…

Zaterdag. De dag na mijn verjaardag en de eerste avond van de Gentse Feesten. Al bij het opstaan voelde ik me droevig. Ook al was het mijn verjaardagsweekend en MOEST ik vrolijk zijn van mezelf. Ik voelde me oud (de gemiddelde leeftijd op de Feesten is  toch drastisch naar omlaag gegaan, waar?!) en lomp en rimpelig en grauw (oké dat was maar tijdelijk… Lichte kater woop woop).

affirmations

Ik pepte mezelf op, want we gingen familie bezoeken, en ik luchtte mijn hart bij mijn steun en toeverlaat. Die moest eens hartelijk lachen. “Age is just a number, definately when it comes to you.” En hij heeft eigenlijk gelijk, want iedereen schat mij jonger. Uit een pol op instagram bleek dat mensen mij gemiddeld 23 jaar schatten. Het enige dat mij wat ouder gemaakt heeft de laatste jaren is stress. Snel overweldigd zijn, piekeren,… Guilty!

Wat als ik dan een stressloos leven zou leiden, zou ik er dan nog jonger uitzien? En dan zou mijn vriend in de problemen komen, want hij zou volgens bronnen 20 of 40 kunnen zijn 😀 zeer moeilijk in te schatten. Als ze mij nog jonger schatten, ben ik straks weer een tiener en zit hij in de puree… 😀

happy coach

Naast stress minimaliseren door middel van Yoga, probeer ik ook op volgende puntjes te letten om langer jong te blijven:

  • Veel drinken (werkpuntje!)
  • Voedzame dingen eten met antioxidanten
  • Niet te veel make-up (ik draag meestal enkel mascara) en goed reinigen!
  • Een goeie huidverzorging (met SPF)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *