Calculated Nutrition

Kant-en-klaar en gezond? Tot voor kort ging dat niet samen in één zin. Tot ik Calculated Nutrition leerde kennen. Zoals de naam het zegt, zorgen zij ervoor dat je alles binnen hebt wat je moet binnen hebben, zonder dat jij er zelf bij moet nadenken. Easy peasy! En via mij kan je nu je maaltijden met korting aankopen.

Er zijn verschillende macronutriënten in voeding onze voeding: Vet, koolhydraten en eiwitten. Die voedingsstoffen leveren ons energie en hebben we dus nodig. De samenstelling van deze macronutriënten en hun hoeveelheden, echter, zijn erg belangrijk. Een ingewikkeld sommetje dat Nikolaï van Calculated Nutrition helemaal voor jou doet. No muss no fuss, enkel gezonde en lekkere maaltijden. De maaltijden worden in een bakje geleverd en moet je enkel nog opwarmen. Net zoals een kant-en-klare lasagne of vidée, maar dan gezond.

calculated nutrition

Too good to be true? Dat dacht ik ook eerst, maar Nikolaï maakt zijn maaltijden in speciale ovens die op lage temperatuur garen waardoor er veel meer voedingsstoffen bewaard blijven. Oké, het is wennen om geen korstje aan je kip te hebben, maar door weg te blijven van bakken en braden, kunnen de calorieën laag gehouden worden. Hij maakt ook geen gebruik van bewaarmiddelen of zout. Ook dat laatste is even wennen, maar doet mij ook beseffen hoe kwistig ik ben met zout als ik zelf kook. Niets houdt je trouwens tegen om zelf een beetje bij te kruiden, als je dat echt wil he!

Voor mij is de portie natuurlijk veel te groot, maar iemand die normaal kan eten, heeft hiermee zeker genoeg!

De prijs is natuurlijk belangrijk, maar Calculated Nutrition kost niet meer dan een gemiddelde kant-en-klare maaltijd in de supermarkt en wie gezond wil, moet er ook wel iets voor over hebben. Het is eigenlijk de prijs van Hello Fresh, maar dan met minder gedoe! Bovendien is het een puur Gents bedrijf dat nog niet lang van start gegaan is, en dat moeten we enkel maar steunen, vind ik.

Wil jij eens een maaltijd (of meerdere, want hoe meer je er koopt, hoe minder verzendkosten je betaalt) kopen, kan je dat doen met mijn persoonlijke code voor 10% korting: leenpeters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *