Beastfitclub

Naast krachttraining om mijn lichaam vorm te geven en vet te verbranden, doe ik natuurlijk ook veel cardio om mijn conditie op peil te houden. Ik ben twee jaar geleden heel rustig begonnen met zwemmen en wandelen en ik heb stilaan opgebouwd. Na een tijdje begon ik groepslessen te volgen om mezelf meer te motiveren en niet altijd alleen te trainen. Ik doe nu een jaar Beastfitclub, een groepsles waarbij cardio gecombineerd wordt met functionele oefeningen, voornamelijk op basis van lichaamsgewicht.

IMG_20180130_190420

Fittrainer Bruce Blanchard leerde me wat het is om een echte doorzetter te worden, want als jij denkt dat je tot het uiterste gaat, zit je nog maar op 40%. In Beastfit moeten we brullen, mekaar aanmoedigen en wordt er niet gestopt voor Bruce het zegt. Daarnaast is het gewoon ook echt heel leuk. We dansen en soms speelt er een live DJ. Beastfit is een feestje. En gedurende het hele afgelopen jaar, zelfs if all else failed, bleef ik gaan. Zelfs als ik, zoals ik in een vorige blogpost vermeldde, geen zin meer had om zelf te gaan trainen, zorgde ik ervoor dat ik er was op Beastfit. Ik leerde er nieuwe mensen kennen en bouwde er vriendschappen op met enkele van hen.

Beastfitclub gaat door op dinsdagavond om 19u in BOSS Dancecomplex, de dansschool van Bruce. Buiten danslessen en Beastfitclub kan je er ook yoga, pilates en BBB volgen. De sfeer is er top en de lessen zijn van hoge kwaliteit. Ik volg zelf bijna alle fitnesslessen, maar dansen is niets voor mij. Voor de ochtendlessen moet je op voorhand een mailtje sturen, maar ‘s avonds is de club sowieso open. Meer informatie kan je vinden op hun website.

Wil je graag eens Beastfitclub of een andere les uitproberen? Dat kan gratis. Laat gewoon even weten aan de balie dat je hen via mijn blog gevonden hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *