Deze emoticon kwam op mijn gsm ergens in November bij een nieuwe update en ik kan 2020 niet beter omschrijven: We are trying to keep it together but we might cry… At any time…

Ik sluit altijd het jaar af met een evaluatie van het afgelopen jaar en deze keer neem ik hiervoor de blogpost die ik eind december 2019 maakte (ga gerust zelf ook eens kijken)… En oh my… Dear sweet little naive baby Leentje… Leen anno 2019 wist duidelijk nog niet wat er komen zou. Welke van mijn doelen heb ik bereikt en welke zijn de totale mist in gegaan? Lees het in dit blogbericht!

fotoshoot

Mijn jaar begon supergoed met een toffe fotoshoot van Decathlon met dé Morgane Gielen van NoBabes (zie foto hierboven)! Ik had het gevoel dat deuren openden en ik was vol zelfvertrouwen. Ik ging op reis naar Fuerteventura en enkele dagen nadat ik terug kwam, brak de HELL los *smiley emoticon met traantje*

Mijn groeiende business moest sluiten en ik moest wel andere manieren vinden om te overleven en om mensen te kunnen blijven helpen, zodat ik me nuttig voelde. Ik startte mijn online coaching naast mijn live coachings. Dat ging redelijk en ik moet zeggen dat ik het best wel druk kreeg…

My greatest win

Enkele van de dingen die ik gewenst en gemanifesteerd had, zijn ook waar gekomen, en dat meteen op 1 januari 2020. Ik kreeg de mogelijkheid om een ruimte te huren om mijn coachings in te geven. Dus niet meer in mijn eigen huis, maar in de loods. In het bericht van 2019 was dat één van de dingen die ik had opgeschreven als iets dat misschien mogelijk was, dus ik ben nog altijd heel trots dat dat zo snel ging. 

En eigenlijk is het nadien enkel maar beter geworden. In augustus schreef HLN over mij en kreeg ik tientallen nieuwe cliënten. Meer mensen om te helpen. Ik was superblij, maar het werd te veel…

Corona maakte mij overwerkt in mijn day-job als secretaresse (lees: schietschijf, schijtpaal en gemakkelijk doelwit) en mijn side-hustle werd meer dan een side-hustle, dus ik moest een moeilijke beslissing maken. Ik verliet de dokterspraktijk waar ik graag werkte, nét voor lockdown 2 in oktober… FML!

leen

Of ook niet? Ik kreeg tijd om mijn business online verder uit te werken met de fantastisch FarahInTheSun die mij bijgestaan heeft van begin tot… We have only just started, baby!

In oktober en november werkte ik achter de schermen aan mijn visie en in december revampte ik mijn website en lanceerde ik mijn gratis e-book. En al die kleine stapjes zijn deel van hét grotere geheel. 2021 is not readddyyyyy!

Wat brengt 2021

2021 brengt voor mij dat ik meer kan doen. Meer mensen kan helpen. Mijn passie is om iedereen gezonder en gelukkiger te maken en ik ben er zeker van dat ik daarin, al is het maar een klein beetje, kan helpen!

Met nieuwe e-books rond fitness en gezondheid. Nieuwe workoutplannen met méér info, om niet zomaar een workoutplan aan te reiken, maar een levensstijl. En daarnaast een groot project waar ik aan bezig ben, rond stress en weightloss. Ik heb in 2020 veel mensen kunnen bestuderen én helpen en ik heb daar veel uit geleerd. En dat staat allemaal BIJNA op papier… Enkele weken nog en ik kom met iets wat iedereen wel kan gebruiken. Ook ik…

My greatest loss

Ik heb het nog steeds moeilijk met mezelf op de eerste plaats te zetten. Ik was zo overweldigd door mijn succes en ik geloofde niet dat het zou blijven duren, daarom heb ik wat te veel gewerkt in 2020. Streng voor mezelf zal ik altijd blijven, maar ik moet van mezelf meer een prioriteit maken. Het zorgde er zelfs voor dat ik de liefde voor weightlifting verloor, ook al had ik als een van de enige mensen in mijn omgeving een hele gym om mezelf in uit te leven. Gelukkig vond ik de liefde nét voor het einde van 2020 terug en haalde ik toch enkele doelen zoals oa mijn eigen gewicht deaddliften!

Zo ‘tickte’ ik veel boxen in december: Ik werkte op het nippertje de inhoud van enkele e-books af, die op dit eigenste moment een mooie lay out krijgen. Ik ben een uitsteller, zoveel is duidelijk haha!

Het deadliften van mijn eigen gewicht had gemakkelijker geweest als ik wat lichter had gewogen natuurlijk… No comments. 2021 is time for Lean Leen! En dat is het net: Meer tijd voor mezelf maken, minder stressen. Kalmer aan leren doen. Dat is wat ik nodig heb!

Maar zoals ik hierboven schreef: Meer hierover over enkele weken

bodyweight deadlift

Nu ga ik hetgeen doen waar ik het meest droevig over geweest ben in 2020… Een quote uit mijn bericht van 2019 was dat ik een stukje van de wereld zou zien *smiley emoticon met traantje*
Er werden maar liefst 4 reizen afgezegd (en wij hebben er ook zelf moeten afzeggen). Honderden euro’s kwijt en nog wat geld zit bij Brussels Airlines in vouchers (zoveel dat het lijkt alsof mijn vriend en ik aandelen hebben – SMH). In augustus was ik het kotsbeu en vertrok ik naar Ibiza, een vlucht die ik anders ook kwijt zou zijn, waar ik de tijd van mijn leven beleefde en ook kon en moest nadenken. Het is daar dat ik besloten heb om zelfstandige in hoofdberoep te worden. En nu vertrek ik naar Gambia om mijn schoonfamilie te zien (en te steunen, zoals ik ook schreef in 2019). En ik ben voor niets anders zo dankbaar als voor dat.

leen sporty

Persoonlijk en professioneel geluk

Ik ga dus meer werken aan mezelf in 2021. Dat betekent dat er zéér beperkte plaatsen Personal Coaching zullen zijn, maar je kan nu wel een coaching call boeken en mijn online coaching (nieuwe plaatsen vanaf midden januari) en nieuwe e-books (binnenkort te verkrijgen) zijn ook (al zeg ik het zelf) heel goed 😉 Mijn nieuwe gratis e-book kan je downloaden als je het formulier onderaan de post invult.

Ik ben enorm dankbaar voor iedereen die professioneel in mij vertrouwde en blijft vertrouwen. En natuurlijk ook voor de mensen die als persoon in mij vertrouwden. En ik moet zeggen dat dat bij sommige cliënten mekaar overlapt, zodat je babybezoekjes krijgt, mijn website tot tweemaal toe gered werd van de ondergang en je weet dat je meer bent dan gewoon een trainer voor bepaalde mensen 🙂 En dat maakt mij superblij!

Natuurlijk is mijn lief mijn grootste support. Mijn beste vriend. Mijn alles. Ik kan niet meer benadrukken wat een geluksvogel ik ben! 2020 is het jaar waarin wij nog dichter naar elkaar gegroeid zijn. En ik ben supergelukkig!

Ps: Ik moet nu echt eens dringend dat yoga-examen gaan doen LMAO

GRATIS E-BOOK

Wil jij graag de eerste stappen zetten naar een gezondere en meer zelfzekere jij? Vul dan hieronder je naam en e-mail in en ik stuur de gratis pdf rechtstreeks naar je mailbox

Good vibes only! Je kan eender welk moment uitschrijven. PS: Bevestig de e-mail als je hem gekregen hebt (check ook je spam)