Bootcamps

They.are.back. BOOTCAAAAMPS! De zon schijnt, het wordt (zachtjes) warmer en ons zomerlijf is… euh… Gelukkig nog verstopt onder een laagje kleren 😉 Nee just kidding, we trainen voor een gezond lijf het hele jaar lang! Issa lifestyle people. Maar nu we weer buiten kunnen trainen zonder kou te lijden of nat te worden (alhoewel, ik garandeer niets, het blijft België he) is het weer tijd voor de bootcamps! Doe je mee, maak je bovendien kans op een gratis workoutplan!

personal bodyplan

Vorig jaar maakte ik de fout de bootcamps te vrijblijvend te maken. Ik had vaak heel veel inschrijvingen, maar mensen zeiden op het laatste moment af of kwamen niet opdagen. Erg jammer voor een enthousiaste coach 😉 Op Instagram stelde ik enkele vragen over de bootcamps, de prijs en de momenten waarop ik ze best zou organiseren en ik kreeg er heel veel reactie op, waarvoor dank.

De bootcamps zullen 10 keer doorgaan op vaste momenten (de data kan je onderaan vinden). Enkele dagen in het weekend en enkele dagen in de week. Iedereen betaalt vooraf een bedrag van 60 euro.

Hoe werkt het?

Met die 60 euro kan je dus onbeperkt komen, met een maximum van 10 keer. Heb je geluk en ben je alle data vrij? Dan betaal je maar 6 euro per beurt. Kan je, bijvoorbeeld, twee keer niet, betaal je 7,5 euro per beurt. Ben je een echte pechvogel en kan je maar de helft van de keren, betaal je 12 euro per beurt (wat nog niet veel is, laat ons eerlijk zijn).

Bovendien geef ik drie keer een workoutplan ter waarde van 25 euro weg. Hoe dat werkt, hoor je tijdens de bootcamps. Koop je bovendien tijdens de bootcampreeks voor de eerste keer een 10-beurtenkaart personal coaching, krijg je 30 euro korting!

elke

Data

Zo 5 mei 15u45
Woe 8 mei 18u45
Do 16 mei 18u45
Woe 22 mei 18u45
Ma 27 mei 19u45
Zo 2 juni 15u45
Za 8 juni 10u45
Do 13 juni 18u45
Woe 19 juni 18u45
Zo 30 juni 15u45

Praktisch

Stort 60 euro op rekeningnummer BE45 9731 4275 0789
Zet in de mededeling jouw volledige naam.
Maak eventueel een screenshot van je betaling zodat je die kan laten zien. Je mag de centjes ook cash meenemen naar het eerste bootcamp. Ik heb trouwens ook de bankcontact-app.

Plaats van afspraak is het pleintje in de Invalidenstraat in Oostakker. De bootcamps starten op het uur (we spreken een kwartiertje vroeger af zodat we een volledig uur kunnen trainen). Neem voldoende water en een handdoek mee en doe niet je nieuwste Gymshark-outfit aan 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s