Just Strong Clothing

Op mijn Instagram heb je vast gezien dat ik sinds een dikke week ambassador ben van Just Strong Clothing, sportkledij voor de sterke vrouw. Hun visie draait rond empowerment en bodypositivity. Iets waar ik natuurlijk ook voor sta. Daarnaast is het ook gewoon kwaliteitsvolle kleding. Daarom heb ik gekozen om met hen in zee te gaan.

just strong clothing

Ik bestelde enkele t-shirts, een legging en een short. Ik draag in de shirts een small en in de broeken een large (voor die booty he). De t-shirts zijn een beetje oversized. Ik vind dat wel leuk, maar als je daar niet van houdt, koop je beter een extra small. De topjes daarentegen zijn eerder aan de kleine kant. Het materiaal droogt snel en is luchtig. De broeken zijn erg stevig en dik. Je voelt je heel ‘veilig’ tijdens het sporten en ze zijn squatproof. Als jij nog sportkledij zoekt en je vindt de kledij van Just Strong mooi, koop dan via mijn link: juststrong.com/discount/LEPEETERS10

Jij krijgt 10% korting op de volledige collectie en ik krijg een percentje op de verkoop. Veel shopplezier!

just strong arms

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s