Bootygainz

Sinds een dik jaar ben ik bezig met krachttraining. Daarvoor concentreerde ik me vooral op afvallen en cardio. Maar zoals ik al in een vorige blogpost zei is krachttraining erg belangrijk om je lichaam vorm te geven en er slanker uit te zien. Deze post draait rond de booty, want door mijn squats heb ik daar een enorm verschil kunnen maken. Jammer genoeg zijn mijn benen een beetje meegegroeid en nu wil ik die een beetje slanker (maar nog steeds stevig), daarom ga ik nu vaker lopen en wissel ik mijn squatten af met oefeningen waarmee je de booty traint, maar je beenspieren een beetje kan ontzeggen. Benieuwd? Check out my new workoutvideo!

Deze video is een voorproefje op mijn bootyprogramma. Heb je interesse? Vul dan hier het contactformulier in.

Een gedachte over “Bootygainz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s