Plankvariaties

Dankzij de plankchallenge kan jij op dit moment ongetwijfeld langer dan een minuut planken. Toch nog niet? Ga dan eens kijken via het archief, want in december daagde ik jullie allemaal uit tot de 30 Day Plank Challenge. Eens je een stevige plank kan maken en die een tijdje kan vasthouden, kan je jezelf wat meer uitdagen. Een smalle taille en sterke core is jouw beloning na deze zware workout. Vragen over de oefeningen in het filmpje? Laat ze achter in de comments.

Een gedachte over “Plankvariaties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s