Nr 100

Nummer 100. Honderd berichten op leenpeeters.com 🙂 OMG 100 berichten op 1,5 jaar. Dat is minstens één keer per week gratis content! Voor jou, voor je buurvrouw, je moeder, je boyfriend en je beste vriendin. En om mijn 100 blogberichten te vieren doe ik ook nog eens een weggeefactie!

fitnesspic

Nummer 100. Honderd berichten over fitness, gezondheid, lifestyle, voeding en veel veel meer. Nooit had ik gedacht dat het zo’n succes zou zijn. Dat ik zoveel lezers zou hebben en dat ik zelfs maar zoveel content zou kunnen bedenken. Wekelijks krijg ik leuke reacties van mensen die ik een hart onder de riem gestoken heb of geholpen heb. En aan alle mensen die mijn workoutplans gekocht hebben en in het bijzonder aan al  mijn coachees wil ik graag zeggen: Nen dikke merci!

“When you buy from a small business a real person does a little happy dance.”

Nummer 100. Hoe kan je tussen honderd berichten nu in godsnaam vinden wat jij zoekt? Je kan hiernaast (of voor mobiele gebruikers onderaan) filteren per thema: fitnessoefening, fitspiration, food, weightlossjourney,… Of je kan ook kijken in het archief per maand of zoeken via de zoekbalk. Als je daar dan toch mee bezig bent, volg dan ook ineens mijn blog 😉 Dat kost je niets, is goed voor mij en jij krijgt een e-mailtje als ik een nieuwe blogpost maak.

backgroundbalance business

Nummer 100. Dat wil ik vieren. Zoals jullie al weten, vier ik dingen niet door iets te krijgen, maar door weg te geven. En deze keer kan je een gratis workoutplan winnen! Wat moet je doen?

  • Volg mijn blog via de knop hiernaast (of voor mobiele gebruikers onderaan)
  • Like mijn facebookpagina
  • Volg me op twitter en instagram
  • Like en save mijn nieuwe workoutvideo op instagram. Die zal dinsdag online komen. Zet dus je notificaties aan om zeker een melding te krijgen en op tijd te liken!

Ik kies de winnaar op woensdag! Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *